Anna Anka:

Anna Anka avslørte ny kjæreste

- Jeg er lei av de gamle mennene, så jeg får gå etter de unge karene, sier hun.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Anna Anka er ordknapp når det gjelder sin nye utkårede, men avslører at han er yngre enn henne. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Anna Anka er ordknapp når det gjelder sin nye utkårede, men avslører at han er yngre enn henne. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): TV-profilen og modell Anna Anka (45) har ikke alltid hatt hell i kjærligheten, og skilsmissen fra den amerikansk-canadiske sangeren Paul Anka (75) i 2010 ble alt annet en fredelig.

Nå røper den tidligere «Svenske Hollywoodfruer»-stjernen at hun har funnet kjærligheten igjen.

Overfor Expressen sier hun at det er en ung mann fra Los Angeles, men navnet ønsker hun ikke å avsløre.

DEN GANG DA: Anna Anka og 30 år eldre Paul Anka var gift i kun to år. Her avbildet med eks-parets sønn, Ethan, og Ankas datter Elli. Bildet er fra 2007. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Anna Anka og 30 år eldre Paul Anka var gift i kun to år. Her avbildet med eks-parets sønn, Ethan, og Ankas datter Elli. Bildet er fra 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er hemmelig. Men han er svensk og vi har det fint. Han er en kjempesnill og trivelig fyr, sier hun og utdyper:

- Jeg er lei av de gamle mennene, så jeg får gå etter de unge karene. Jeg kjenner at jeg har fått livet mitt tilbake, sier hun til den svenske avisa.

- Har aldri gitt opp

Anka har vært gjennom en årelang strid med sine to eksmenn angående omsorgen for begge barna hun har fra de tidligere ekteskapene.

TV-profilen har en datter med Lou Yeager og en yngre sønn med Paul Anka.

Høsten 2014 uttalte Anna til Expressen at Yeager har jobbet for å vende datteren Elli mot henne.

- Å utsette sitt barn for negative uttalelser om sin egen forelder bryter mot de mest grunnleggende regler vi har som foreldre. Det er den verste metoden man kan benytte seg av. Hun har blitt hjernevasket av sin far, men min kjærlighet til henne er evig, sa hun til Expressen den gang.

– Livet har slått meg i bakken noen ganger, men jeg har aldri gitt opp, sa hun til Se og Hør samme året.

Tapte kampen

Fra 2008 til 2010 var den kontroversielle 45-åringen gift med Paul Anka, som hun møtte da hun jobbet som hans personlige trener.

De fikk sønnen Ethan sammen, og etter bruddet ble kjent, hevdet 75-åringen at Anna hadde brukt sønnen mot ham.

- Hun sa til barna mine at jeg skal dø snart, at de ikke skulle være urolige, sa han til Aftonbladet.

I 2015 ble det kjent at Anna Anka tapte den årelange kampen om omsorgen for barna, og at de ikke lenger fikk bo hos henne.

LES OGSÅ: Nå er Harry klar for å slå seg til ro

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer