Anna Anka:

Anna (47) forlovet med 20 år yngre David

Lykken smiler for tv-profilen.

FORLOVET: Anna Anka og David Johansson skal gifte seg. Foto: YRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix
FORLOVET: Anna Anka og David Johansson skal gifte seg. Foto: YRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 ble det kjent at den kontroversielle realitystjernen Anna Anka (47) hadde funnet lykken med en ny mann. Den gang ønsket hun ikke å avsløre hvem hennes utvalgte var, men i mai 2018 lettet hun på sløret om sin nye flamme, som heter David og er 20 år yngre enn henne.

- Han forstår at slike store kjendiscomeback er sjeldne, og spesielt i en verden som blir styrt av ustabil berømmelse. Han ser på meg som en superstjerne som én gang hadde alt, sa Anna i et intervju med VG ikke lenge etter at det ble kjent at hun skulle gjøre comeback i serien «Svenske Hollywoodfruer».

Da forholdet mellom de to ble kjent, uttalte 47-åringen at hun var lei av gamle menn, og at hun heller var på jakt etter de unge karene. Svensken var tidligere gift med artisten Paul Anka (77), som hun skilte seg fra i 2010.

Nå går realityprofilen til alters igjen, denne gang med sin kjære David Johansson, som også er svensk - og som jobber som personlig trener.

- Først og fremst har David og jeg bestemt oss for å gifte oss, sa 47-åringen til Aftonbladet torsdag.

Hun forteller videre til avisen at duoen har satt en dato for det kommende bryllupet, men at de vil holde den hemmelig en stund til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer