Anna Anka:

Anna (47) forlovet med 20 år yngre David

Lykken smiler for tv-profilen.

FORLOVET: Anna Anka og David Johansson skal gifte seg. Foto: YRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix
FORLOVET: Anna Anka og David Johansson skal gifte seg. Foto: YRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 ble det kjent at den kontroversielle realitystjernen Anna Anka (47) hadde funnet lykken med en ny mann. Den gang ønsket hun ikke å avsløre hvem hennes utvalgte var, men i mai 2018 lettet hun på sløret om sin nye flamme, som heter David og er 20 år yngre enn henne.

- Han forstår at slike store kjendiscomeback er sjeldne, og spesielt i en verden som blir styrt av ustabil berømmelse. Han ser på meg som en superstjerne som én gang hadde alt, sa Anna i et intervju med VG ikke lenge etter at det ble kjent at hun skulle gjøre comeback i serien «Svenske Hollywoodfruer».

Da forholdet mellom de to ble kjent, uttalte 47-åringen at hun var lei av gamle menn, og at hun heller var på jakt etter de unge karene. Svensken var tidligere gift med artisten Paul Anka (77), som hun skilte seg fra i 2010.

DEN GANG DA: Anna og 30 år eldre Paul Anka var gift i to år, før de skilte seg. Bildet er fra 2007, tre år før skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Anna og 30 år eldre Paul Anka var gift i to år, før de skilte seg. Bildet er fra 2007, tre år før skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå går realityprofilen til alters igjen, denne gang med sin kjære David Johansson, som også er svensk - og som jobber som personlig trener.

- Først og fremst har David og jeg bestemt oss for å gifte oss, sa 47-åringen til Aftonbladet torsdag.

Hun forteller videre til avisen at duoen har satt en dato for det kommende bryllupet, men at de vil holde den hemmelig en stund til.

Nyheten er også delt på stjernens private Instagram-profil.

Stormforelsket

Det var svenske Hänt som i 2017 var først ute med å avsløre flørten mellom Anna og 27 år gamle David.

De delte en skjermdump fra stjernens profil på Instagram, som viste paret som lå i en hengekøye sammen i varme omgivelser.

«Jeg elsker deg … for den jeg blir når jeg er med deg», sto det i teksten under bildet av det forelskede paret.

LYKKELIG: Torsdag avslørte Anna Anka forlovelse. Når de skal gifte seg vil de holde for seg selv foreløpig. Foto: YRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix
LYKKELIG: Torsdag avslørte Anna Anka forlovelse. Når de skal gifte seg vil de holde for seg selv foreløpig. Foto: YRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildebyrå / NTB Scanpix Vis mer

Til VG fortalte hun den gang at kjæresten hadde tro på at hun atter en gang skulle klare å erobre det skandinaviske tv-markedet gjennom sin medvirkning og tv-comeback i «Svenske Hollywoodfruer».

- David er sterk i troen på at jeg vil reise meg fra ruinen, at «ulykken» snur og at jeg skal oppleve fornyet suksess, sa hun overfor avisen.

Vis mer

- Betyr mye for meg

Til svenske Expressen kom hun også med noen sitater om sitt nye liv med sin nye mann. David jobber som personlig trener i Los Angeles.

- Min nye mann betyr mye for meg, og vår relasjon er bygget på takknemlighet og sann, balansert kjærlighet, sa hun, og fortsatte:

- I et forhold må du være villig til å akseptere dem som de er, og ikke forvente at de skal forandre seg eller bli som deg.

Klipp fra TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer»: Åsa Vesterlund kaster ut Gunilla Persson etter at hun har gått over streken flere ganger. Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Her er årets «Jakten på kjærligheten»-bønder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer