Anmeldte stjålne nakenbilder

Men Carly Rae Jepsen nektet nylig for deltagelse i sexfilm.

IDOL: Carly Rae kom på femteplass i «Canadian Idol» i 2007. Nå fortviler hun over stjålne nakenbilder. Foto: Fame Flynet
IDOL: Carly Rae kom på femteplass i «Canadian Idol» i 2007. Nå fortviler hun over stjålne nakenbilder. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangeren Carly Rae Jepsen (26) benektet tidligere denne uken at det var hun som utførte oralsex på en ukjent mann i en sexfilm som nylig lekket på internett.

Nå er angivelig nakenbilder stjålet fra hennes personlige datamaskin, som ble hacket i mars. Jepsen har anmeldt saken, og Vancouver-politiet er i gang med etterforskningen.

- Det er en mulig mistenkt allerede. Og hackeren kan få en ganske alvorlig straff, hvis han blir dømt for sjikane og innbrudd på datamaskinen hennes, sier en kilde ifølge nettstedet TMZ.

Nettstedet skriver at hackeren skal ha prøvd å selge bildene til forskjellige mediehus. Den kanadiske
«Call Me Maybe»-sangeren prøver nå desperat å stanse en mulig lekkasje på internett.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Norske kvinner dominerer Hollywoods lettkledd-sider 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer