FRA SUKSESS TIL SKANDALE: I over 20 år var Allan Metzger Michael Jacksons lege. Nå er han i trøbbel for angivelig å ha befølt en pasients bryster. Foto: All Over Press
FRA SUKSESS TIL SKANDALE: I over 20 år var Allan Metzger Michael Jacksons lege. Nå er han i trøbbel for angivelig å ha befølt en pasients bryster. Foto: All Over PressVis mer

Anmeldt for sex-overgrep

Michael Jacksons privatlege har igjen havnet i trøbbel med politiet.

SEOGHØR.NO: Avdøde Michael Jacksons privatlege Dr. Allan Metzger havnet i politiets søkelys i 2000. Da ble det avslørt at han skrev ut falske resepter til popkongen og hans familiemedlemmer.

- Det var for å beskytte deres privatliv, sa han den gang.

Nå er han igjen anklaget for å ha misbrukt sin posisjon som lege.

- Han gned seg inntil meg og klemte til rundt puppene mine, påstår pasienten Victoria Oliver i et søksmål nettavisen TMZ har fått tilgang til.

Oliver trodde hun skulle få en helt vanlig helsekontroll, men forteller at hun i stedet ble utsatt for et seksuelt overgrep.
 
- Kroppen din er deilig! skal legen ha sagt da hun spurte om alle prøver var OK.

Dr. Metzger var Jacksons private lege i over tjue år, og har ikke kommentert søksmålet. Om saken havner i retten, kan han ikke regne med noen støtte fra den berømte familien.

- Han er en løgner! sa Michaels datter Paris (14) om Metzger etter farens dødsfall i 2009.

Da vitnet han til fordel for kollegaen Dr. Conrad Murray, som ble dømt for å ha gitt Michael en dødelig dose av den svært sterke sovemedisinen Propofol.