Ryan Phillippe:

Anmeldt for å ha banket opp sin 22 år yngre kjæreste

Men Hollywood-stjernen Ryan Phillippe hevder det er han selv som ble angrepet.

KNALLHARDE ANKLAGER: Filmstjernen Ryan Phillippe blir anklaget av ekskjæresten, modell Elsie Hewitt, for vold og misbruk av diverse rusmidler. Foto: NTB scanpix/ Instagram
KNALLHARDE ANKLAGER: Filmstjernen Ryan Phillippe blir anklaget av ekskjæresten, modell Elsie Hewitt, for vold og misbruk av diverse rusmidler. Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): For snart halvannet år siden slo skilsmissen mellom superparet Johnny Depp (54) og Amber Heard (31) ned som en bombe i Hollywood.

Sjokket ble ikke akkurat mindre da Heard anklaget eksen for å ha utøvd både fysisk og psykisk vold mot henne over lengre tid. Den unge skuespilleren fikk innvilget besøksforbud mot «Black Mass»-stjernen, og saken endte med et kostbart forlik i retten for Depp sin del.

Nå har en lignende sak kommet for dagen i den amerikanske kjendisverdenen:

«Shooter»-skuespiller Ryan Phillippe (43) er blitt saksøkt av ekskjæresten, modellen Elsie Hewitt (21), som hevder at han har vært voldelig mot henne.

Ifølge People, som har fått tilgang på rettsdokumentene, registrerte Hewitt et sivilt søksmål mot Hollywood-stjernen mandag.

Skal ha blitt kastet ned trapp

Modellen påstår i rettspapirene at «Cruel Intentions»-stjernen sparket og slo henne og kastet henne ned en trapp i starten av juli i år.

Volden skal ha blitt utøvd i forbindelse med en krangel mellom de to i huset til Ryan Phillippe.

En kilde nær skuespilleren uttaler imidlertid til People at det ikke er hold i anklagene.

- Ryan la ikke hånd på henne. Han ønsker å oppklare alt dette, og det kommer han til å gjøre, påstår kilden.

De to skal ha datet hverandre fra april til starten av juli, da Phillippe angivelig ble voldelig mot den 22 år yngre kvinnen.

DRØMMEPAR: I en årrekke var Rya Phillippe og Reese Witherspoon et av Hollywoods mest populære par. Her er de avbildet sammen i 2005, et par år før ekteskapet deres tok slutt. Foto: AP/ NTB scanpix
DRØMMEPAR: I en årrekke var Rya Phillippe og Reese Witherspoon et av Hollywoods mest populære par. Her er de avbildet sammen i 2005, et par år før ekteskapet deres tok slutt. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Anklager om rus- og alkoholmisbruk

I rettspapirene hevder Hewitt videre at hun så skuespilleren misbruke en rekke lovlige og ulovlige stoffer, inkludert kokain, ecstasy, psilocybinsopper (sopp med psykedelisk virkning, journ.anm.) og steroider.

Phillippe, som har to barn med sin berømte ekskone, skal også ha kombinert disse stoffene med et omfattende alkoholforbruk, noe som førte til at han ofte fikk humørsvingninger og raserianfall.

- Det var hun som var beruset og angrep Ryan

En kilde nær skuespilleren slår imidlertid tilbake mot anklagene.

Kilden hevder isteden at det var Ryans kjæreste som var ruspåvirket da de to barket sammen:

- Elsie dukket beruset opp ved Ryans hus uten å ha blitt invitert, noen dager etter at han hadde slått opp med henne. Hun angrep Ryan fysisk, lagde en scene og nektet å forlate hjemmet hans. Da hun ble fjernet fra eiendommen, hevder hun at hun falt og skadet seg, påstår kilden overfor People.

Ryan Phillippes venn hevder Hewitt kun er ute etter hevn og berømmelse, og at hun har sendt bilder av seg selv til pressen sammen med en «falsk historie» om partnervold.

Bilder av sår og blåmerker

En talsperson ved politiet i Los Angeles har bekreftet overfor People at det ble skrevet en rapport om det angivelige overfallet, og at Hewitt fikk innvilget en beskyttelsesordre som utløp 12. juli.

UNG MODELL: Elsie Hewitt avbildet på Miami Beach i midten av juli, etter par uker etter den angivelige volden fra Ryan Phillippe. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UNG MODELL: Elsie Hewitt avbildet på Miami Beach i midten av juli, etter par uker etter den angivelige volden fra Ryan Phillippe. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Politirapporten ble videresendt til påtalemyndigheten i Los Angeles, som ikke har vært tilgjengelig for en kommentar i saken.

Foreløpig er det altså ikke kjent om Ryan Phillippe kommer til å bli siktet for noe kriminelt.

Elsie Hewitts advokat, Keith Fink, har tilbakevist påstandene om at 21-åringens søksmål er motivert av penger og berømmelse.

Fink uttaler til People at modellen kun ønsker å ta til orde mot partnervold.

People også fått tilgang til fotografier fra rettsdokumentene, som viser blåmerker og sår som Phillippe angivelig skal ha påført Hewitt da han kastet henne ned trappa.

Fra 1999 til 2007 var Ryan Phillippe gift med den Oscar-vinnende film- og tv-stjernen Reese Witherspoon. Sammen fikk de datteren Ava (18) og sønnen Deacon (13). I 2011 fikk Phillippe dessuten datteren Kai (6) med skuespiller Alexis Knapp (28).

LES OGSÅ: Setter av tid til å pleie kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer