TRAKASSERES?: Ifølge Marianne Behn trakasseres hun nå av Skovly og vennene. Her med Aris far Olav.  Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
TRAKASSERES?: Ifølge Marianne Behn trakasseres hun nå av Skovly og vennene. Her med Aris far Olav. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

Anmeldes etter ryggekrangel

- Jeg føler at dette henger sammen med at jeg er moren til Ari...

SEHER.NO: Moren til prinsessegemal Ari Behn, Marianne Behn (55), anmeldes etter ryggekrangelen hun ble involvert i på påskeaften, melder VG.

Forrige torsdag stod Behn frem i avisen og fortalte at hun følte seg truet av en ungdomsgjeng som hadde lagt seg tett etter hennes bil i 100 km/t på E6.

Årsaken til at ungdommene forfulgte Behn, var at hun hadde rygget inn i deres bil da hun fylte bensin på en bensinstasjon. Dette hevder imidlertid Behn at hun ikke merket.

Etter å ha stått frem i Her og Nå og fortalt at hun følte seg uthengt av moren til Ari, har nå den 24 år gamle sjåføren - Charlotte Skovly, bestemt seg for å anmelde Marianne.

- Hun har gitt en overdreven versjon av det som skjedde, og har fortsatt ikke undertegnet skademeldingen. Derfor har vi politianmeldt henne for å ha forlatt åstedet uten å skrive skademelding, sier Skovly til VG.

Behn på sin side mener at ungdommene nå trakasserer henne fordi hun er moren til en så kjent person. Onsdag skal hun i møte med politiet hvor hun vil ta opp muligheten for å anmelde Skovly og vennene for trusler og forfølgelse.

- Jeg burde anmeldt dem rett etter at det skjedde. Når de drar dette så langt er det ren trakassering. Jeg føler dette henger sammen med at jeg er moren til Ari Behn, sier Marianne Behn til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Truet av ungdomsgjeng