ANMELDES AV EGNE FANS: Den svenske TV-programlederen Carolina Gynning har blitt anmeldt av sine egne fans, etter å ha lagt personnummeret og adressen til en kvinne ut på bloggen sin. Foto: Stella Pictures
ANMELDES AV EGNE FANS: Den svenske TV-programlederen Carolina Gynning har blitt anmeldt av sine egne fans, etter å ha lagt personnummeret og adressen til en kvinne ut på bloggen sin. Foto: Stella PicturesVis mer

Anmeldes av egne fans

- Det er for jævlig at hun kan gjøre noe sånt.

SEHER.NO: Den svenske TV-kjendisen Carolina Gynning (30) har gjort stor suksess som programleder etter at hun i 2004 vant den svenske versjonen av realityserien "Big Brother".

Men den barmfagre blondinen har nylig også fått erfare at medaljen har en bakside.

Ifølge Aftonbladet har Gynning nå blitt anmeldt av en av sine egne fans, etter å ha lagt ut hennes personnummer, telefonnummer og adresse på sin private blogg.

Gynning hadde nemlig lovt finnerlønn til de som kunne hjelpe henne med å finne ut hvem som la ut "ekle meldinger" i kommentarfeltet på bloggen.

Men leserne hevder er Gynning, og ikke de, som har et problem. De mener hun står for usunne verdier.

- Det er ingen av oss som har forfulgt henne privat. Vi har bare villet komme frem med ett annet budskap, en motstand mot alt det her, sier Linda Svennsson til Aftonbladet.

Svensson hevder TV-stjernen i et blogginnlegg blant annet innrømmet at hun spiser stoffet Xanor - som er klassifisert som narkotika i Sverige.

- At hun som en 30 år gammel kvinne velger å formidle noe sånt er for jævlig.

Etter at hun ble anmeldt har Gynning nå lagt ned sin omstridte blogg. TV-stjernen har ikke selv kommentert saken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Alt bare snurret