Sophie Elise Isachsen:

Anmelder hærverk: - Helt sjokkert

Sophie Elise Isachsen forteller om ubehagelig hendelse utenfor sitt eget hjem.

GRÅTKVALT: Det er en preget Sophie Elise Isachsen som forteller om den sjokkerende hendelsen fredag ettermiddag. Foto: Sveinung U. Ystad/ Dagbladet
GRÅTKVALT: Det er en preget Sophie Elise Isachsen som forteller om den sjokkerende hendelsen fredag ettermiddag. Foto: Sveinung U. Ystad/ Dagbladet Vis mer
Publisert

«Er helt sjokkert over hvor jævlige folk kan være», skriver influenser og forfatter Sophie Elise Isachsen (26) på Instagram-story fredag ettermiddag.

Videre forklarer 26-åringen at hun har brukt langt tid og ofret mye for å kunne kjøpe drømmebilen sin, men at den nå har vært utsatt for hærverk, utenfor Isachsens hjem, to dager etter at hun fikk den.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Nå nettopp, da jeg parkerte utenfor mitt eget hjem, har noen gjort hærverk på den og kjørt en stor kniv rett inn i dekket», fortsetter hun, og legger til at i skrivende stund taues den nye bilen bort.

DROPPER EGEN SERIE: Sophie Elise Isachsen er tilbake i «Bloggerne» etter noen år borte fra skjermen. Nå forteller hun hvorfor det ikke kommer flere sesonger av hennes egen serie, ‹Sophie Elises verden». Video: Rød Løper Vis mer

- Føler meg kvalt

Isachsen forklarer videre at saken er anmeldt til politiet, men at hun bor i et veldig skjermet område, og derfor har liten tro på at de finner ut hvem som har utført handlingen.

«Om DU har sett noe som leder til at jeg finner gjerningspersonen(e), gi meg gjerne tips», fortsetter hun.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Som en av landets største influensere, kan Isachsen også fortelle at hun har opplevd flere ubehagelige hendelser hjemme, og at hun ikke har telling på hvor mange ganger hun har måttet spørre naboer om hun kan ringe dem midt på natta dersom det skulle være noe.

Ifølge Isachsen har det ikke blitt utført hærverk tidligere.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«I natt sover jeg på hotell, fordi jeg føler meg kvalt her akkurat nå», fortsetter hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsen som ikke har mulighet til å kommentere saken ytterligere, men vi har fått tillatelse til å gjengi innholdet fra Instagram-story.

LES OGSÅ: Vant Gullbarbie:- Ekstremt ubehagelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer