Anmelder fotograf

Cameron Diaz hevder en paparazzi-fotograf gikk til angrep på henne med dødelig våpen.

STJERNEPAR: Cameron og Justin fotfølges av fotografer, og noen ganger renner begeret over... Foto: All Over Press
STJERNEPAR: Cameron og Justin fotfølges av fotografer, og noen ganger renner begeret over... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Cameron Diaz (34) og musikerkjæresten Justin Timberlake (25) var på vei hjem fra noen venner da en paparazzi-fotograf lå i buskene og prøvde å ta bilder av dem.

De ble provosert og jagde fotografen et stykke. Fotografen satte seg deretter inn i en bil og kjørte mot dem, og Cameron måtte kaste seg til side. Hun følte at fotografen prøvde å treffe dem begge, og valgte å anmelde forholdet, forteller en politibetjent i Los Angeles til People.

Overfallet skjedde natt til onsdag - og ingen er blitt arrestert, men politiet etterforsker saken.

Fotografen hevder han prøvde å forlate situasjonen som han oppfattet som truende, og skal ha på sin side ha anmeldt paret.

Cameron og Justin har tidligere også vært i klammeri med paparazzi-fotografer. I 2004 stevnet to fotografer dem for retten for å ha angrepet dem.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer