Isabel Raad:

Ankom premierefest med britisk «Ex on the beach»- deltaker

Det var liten tvil om at de to nøt kvelden sammen.

PREMIEREFEST: Bloggeren Isabel Raad kom med ny date på premierefest til TV 2s nye underholdningsprogram «Famileduellen», torsdag. Foto: Marius Gulliksrud/ Stella Photos
PREMIEREFEST: Bloggeren Isabel Raad kom med ny date på premierefest til TV 2s nye underholdningsprogram «Famileduellen», torsdag. Foto: Marius Gulliksrud/ Stella Photos Vis mer
Publisert

Forrige uke var det klart for premierefest på TV 2s nye underholdningsprogram «Famileduellen», som blir å se på tv-skjermen på lørdagskveldene utover våren.

I programmet tar kjente, norske fjes med seg familie og venner for å kjempe om hvem som kjenner den norske befolkningen best.

Blant de mange deltakerne i vårens program, er blogger og tidligere «Paradise Hotel»- deltaker Isabel Raad (24). Mens hun har med seg familie og venner i konkurransen, ankom hun imidlertid premierefesten med en ny date.

«Ex on the beach»-deltaker

Isabels selskap for kvelden var den britiske fitnessmodellen, personlige treneren og tidligere «Ex on the beach»-deltakeren Joss Mooney.

Ifølge nettstedet , kommer Mooney fra Manchester og skal i 2012 ha blitt kåret til «Årets modell».

Han har tidligere vært å se i den britiske utgaven av «Ex on the beach», i tillegg til realityserien «Life on Marbs», som følger et knippe ungdom sin hverdag mens de lever og jobber i den spanske byen Marbella. Ifølge hans egen treningsnettside holder han for tiden til i London, hvor han arbeider som personlig trener.

Raad har flere ganger omtalt at hun har hatt besøk av Mooney på sin blogg. Blant annet har hun svart leserne på spørsmål om hvilket språk de to må bruke seg imellom og om hvor de to møttes. Der forklarer hun at de to møttes i Dubai.

FORANDRET SEG: Isabel Raad var for første gang med på «Paradise Hotel» i 2015. Stavanger-jenta legger ikke skjul på at mye har forandret seg. Video: Marie Røssland Vis mer Vis mer Vis mer

Foruten enkelte bilder på Instagram-stories, har Raad imidlertid så langt vært tilbakeholden med å dele bilder av Mooney.

Hun ønsket heller ikke å kommentere bekjentskapet mellom de to overfor Se og Hør på premierefesten torsdag kveld, men det var liten tvil om at de to nøt kvelden sammen.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en utdypende kommentar fra Raad eller Mooney.

«Paradise Hotel»-romanse

Isabel Raad var tidligere i et forhold med Pierre Louise Olsson (24), som hun møtte under «Paradise Hotel» i 2015. Kort tid etter innspillingen oppsto det romantiske følelser mellom de to, men to år etter tok forholdet slutt.

Året etter startet imidlertid romanseryktene å svirre rundt de to på nytt, noe Raad også bekreftet på sin blogg. Men heller ikke denne gangen viste forholdet seg å vare.

- Dessverre har vi valgt å gå fra hverandre. Det har vært veldig tungt for oss en stund nå, da begge har vært forberedt på at dette kom til å skje før eller siden, skrev hun på bloggen den gang.

STRENG: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Isabel Raad holder ingenting tilbake i castingprosessen til ny sesong av realityserien. I Viafree-serien «Veien til Pærra» ser man én av kandidatene som får gjennomgå. Video: Viafree Vis mer

Ifølge Raad gikk duoen fra hverandre som venner, uten dramatikk.

- Jeg er så utrolig glad i Pierre og det kommer jeg for alltid til å være. Han er virkelig verdens fineste person med et hjerte av gull, skrev hun blant annet den gangen.

Ga ut bok

I høst lanserte også 24-åringen sin første bok, som hadde tittelen «Shirog - jenta jeg en gang var». I boken beskriver Raad blant annet en oppvekst preget av vold, frykt, bekymringsmeldinger, narkotikasalg, krisehjem, selvmordstanker, og om voksne mennesker som sviktet - igjen og igjen.

Til tross for a hun selv skrev på bloggen sin at det å rive opp i gamle sår, har vært en krevende affære, mente hun at arbeidet har vært givende, og ikke minst verdt det.

Til Se og Hør har hun tidligere forklart at hun har fått utelukkende positive tilbakemeldinger på boka.

- Det virker som mange er nysgjerrige på barndommen min, og dette er heller ikke noe jeg har skrevet om tidligere. Folk vil se en helt ny side av meg, og forhåpentligvis vil de forstå meg bedre etter å ha lest boken. Jeg er utrolig rørt over alle tilbakemeldinger, fortalte Raad.

LES OGSÅ: - Du er det falskeste mennesket jeg har møtt i hele mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer