Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit:

Ankom i julegaven

Kronprinsparet har byttet ut limousinen sin til jul

JULEFIN: Kronprins Haakon var iført årets julegave fra barna. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
JULEFIN: Kronprins Haakon var iført årets julegave fra barna. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprins Haakon (49), kronprinsesse Mette-Marit (49) og prinsesse Ingrid Alexandra (18) besøkte julaften Rikshospitalet.

Kronprinsfamilien hadde med julekurver til pasienter og ansatte som inneholdt hjemmebakst og julegodteri fra Slottets kjøkken.

På Rikshospitalet fikk kronprinsfamilien blant annet overvære et musikalsk innslag i foajeen med Aspirantkoret til Det Norske Jentekor.

Kronprinsparet takket for sangen og ønsket barna en god jul før de fikk en omvisning på nyfødtintensiv avdeling, barnekreftavdelingen og barnemedisinsk sengepost.

Pressen bet seg da merke i at hadde byttet ut sin gamle bil, og ankom i det som antas å være årets julegave til kronprinsparet - en splitter ny limousine.

Tidligere har kronsprinsparet hatt en Mercedes E-klasse limousine, som de nå har byttet ut til en Volvo S90 med ekstra seterad.

- Er den ikke fin?

Kronprinsen møtte også i en ny julegenser. Til Se og Hørs reporter kan prinsesse Ingrid Aleksandra avsløre at julegenseren er en gave fra henne og prins Sverre Magnus.

- Er den ikke fin?, sa hun til reporter på stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.