Ankom hotellåpning i helikopter

Se Stordalens spektakulære overraskelse!

Publisert
Sist oppdatert
Se Petter Stordalens spektakulære entré i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Hotelleier Petter Stordalen (49) er kjent for sine ekstravagante åpningsstunts når han inviterer til åpning av hoteller rundt om i Norden.

Tidligere har vi sett ham ankomme i diskokule under åpningen i Gøteborg og på motorsykkel i Trondheim, men mandag kveld slo han på stortromma da han åpnet terminalhotellet Clarion Hotel Arlanda Airport på Sveriges hovedflyplass - og ankom i helikopter!

49-åringen landet på taket av hotellet, før han så rappellerte seg ned til hovedinngangen. Tøffingen Stordalen forteller til Seoghør.no at det ga et realt adrenalinkick:

- Jeg har alltid hatt litt høydeskrekk, men altså, nå må jeg da være kurert?! På generalprøven i dag tidlig var jeg iskald, men i det sekundet jeg gikk over kanten og spurtet vannrett ned mot bakken kjente jeg adrenalinet spre seg som en skinnfell over kroppen.

Stordalen forteller videre at stuntet blir som en oppkvikker før han skal holde åpningstalen:

- Det er jo egentlig verdens dårligste ide å springe ned en 57 meter høy glassvegg for å komme seg på fest, men da jeg så hotellet reise seg over flyplassen så ble det rett og slett for fristende. Ganske forfriskende er det også, blodpumpa kommer til å gå på høygir når jeg skal inn og holde talen min etterpå i hvert fall.


Arlanda flyplass er av internasjonalt kaliber, og da hotellkongen fikk nyss i at det skulle bygges et nytt terminalhotell på den storeflyplassen var han ikke i tvil om at det måtte bli et Nordic Choice-hotell:

- Dagen i dag er en milepæl. Vi åpner en av våre viktigste satsninger i Sverige. Det er en hjørnestein i hele vår svenske offensiv som nå er kommet på plass. Clarion Hotel Arlanda Airport blir et nytt landemerke i Sverige. Sammen med Swedavia har vi ambisjon om å skape et av Europas beste terminalhoteller for Arlandas 20 millioner reisende, sier han videre.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Nye Clarion Hotel Arlanda består av 13 etasjer som utgjør totalt 414 rom. På toppen av hotellet er det en egen skybar, og menyen i restauranten er inspirert av Manhattans internasjonale og kulinariske smeltedigel av typen China Town og Little Italy.

Blant de rundt 600 gjestene i salen på det ferske hotellet var både næringslivstopper og kjendiser fra hele Skandinavia.

Se Petter Stordalens spektakulære entré i videoen øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Petter Stordalens hytte brant ned

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer