James Charles:

Anklaget for pedofili: - Sa han var 18

Den populære youtuberens nettflørt ble til alvorlige anklager.

ANKLAGET: James Charles svarer etter at en video med harde anklager sirkulerte på nett. Foto: Edward Opi / SplashNews.com / NTB
ANKLAGET: James Charles svarer etter at en video med harde anklager sirkulerte på nett. Foto: Edward Opi / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

Youtuber James Charles (21) skapte tidligere denne måneden overskrifter da han tilsynelatende hadde raket av seg alt håret. Noen dager senere avslørte han seg selv, da noen hårtuster stakk ut av luen hans.

Nå er det imidlertid ikke en uskyldig spøk som preger forsidene, men en alvorlig anklage fra en fan.

I en video la den 16 år gamle anklageren ut en video hvor han hevdet å ha blitt «groomet» av superstjernen. «Grooming» betyr at en voksen avtaler et møte med et barn i den hensikt å begå et seksuelt overgrep.

- Veldig ukomfortabel

I videoen hevder anklageren at Charles sendte nakenbilder og ba om seksualiserte bilder tilbake. I videoen har han lagt ut skjermdump av det som tilsynelatende er bilder og meldinger fra 21-åringen.

- Jeg ble veldig ukomfortabel så jeg sa at jeg var 16 år. Han er 21 år, han er en voksen mann, sier 16-åringen i videoen.

Den seksuelle lavalderen i California er 18 år, der Charles bor. I Norge er den 16 år.

Han forteller videre at Charles fortsatte med tilnærmingen etter dette. Han hevder også at han har hørt at andre er utsatt for det samme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer