SMUGLET NARKOTIKA?: Det hevdes at Paris Hilton tok med seg kokain og ecstasy inne i seg selv under en reise til Europa. Foto: Stella Pictures
SMUGLET NARKOTIKA?: Det hevdes at Paris Hilton tok med seg kokain og ecstasy inne i seg selv under en reise til Europa. Foto: Stella Pictures Vis mer

Anklaget for narkosmugling

- Hun fortalte at hun bare puttet det inn i seg selv...

SEHER.NO: Forfatter og fotograf Ryan Simkin er for tiden med i en rettssak mot den erotiske filmgründeren Joe Francis. Og i søksmålet har det kommet frem noen mildt sagt sjokkerende påstander mot Paris Hilton.

Francis skal angivelig ha bedt Simkin om å levere en røykpakke full av kokain og ecstasy til Paris Hilton, til en fotoshoot for Seventeen Magazine. Dette skulle Hilton ha med seg til Europa.

«Jeg spurte om hun skulle fly privat, men hun svarte: «Nei, kommersielt». Da spurte jeg så pålitelig som jeg kunne om hvordan hun hadde tenkt å reise med så mye kokain og ecstasy. Hun holdt esken i hennes høyre hånd, og i en underhåndsbevegelse, akkurat som en liten J, demonstrerte hun akkurat hvordan hun skulle lure sikkerhetskontrollen», heter det fra Simkins side i saksdokumentene.

«Hun plystret til og med imens hun gjorde det. En liten sving med røykpakken rett inn i seg selv, der nede. Klassisk».

Ifølge PerezHilton.com skal Hiltons talspersoner ha nektet å kommentere påstandene, men synes selv det høres drøyt ut.

- Det lukter en ny skandale her, skriver kjendisbloggeren.

Paris Hilton ble nylig arrestert i Las Vagas etter at hun ble tatt med kokain i vesken sin. Dermed måtte hun smile til fengselsfotografen for tredje gang.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Smil - du er arrestert for tredje gang