SEX-SKANDALE: Artist og Bieber-venn Sean Kingston blir anklaget for å ha voldtatt en fan på et hotellrom i 2010.  Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
SEX-SKANDALE: Artist og Bieber-venn Sean Kingston blir anklaget for å ha voldtatt en fan på et hotellrom i 2010. Foto: WireImage/Getty Images/All Over PressVis mer

Anklaget for gruppevoldtekt

Sean Kingston og livvakten blir saksøkt etter at de skal ha forgrepet seg på beruset fan.

SEOGHØR.NO: Amerikanske Carissa Capeloto hevder hun ble gruppevoldtatt av Sean Kingston (23), og to av hans ansatte etter en Justin Bieber-konsert i 2010. 22-åringen går nå til sak mot de tre mennene hun hevder ødela livet hennes.

  Voldtekten skal ha skjedd på et hotell i Seattle sommeren 2010, der Carissa skulle møte «Beautiful Girls»-sangeren på hans hotellrom som en del av en «meet and greet». 

- Da hun møtte opp lå Kingston naken i sengen og ventet, skriver nettsiden TMZ. 

Artistens livvakt skal ha plassert henne oppå Kingston og de tre mennene voldtok henne etter tur, står det i rettsdokumentene. Jenta skal ha vært overstadig beruset etter å ha drukket mellom 7 og 10 vodkashots og røyket marijuana. 

Capeloto hevder å ha fått flere psykiske plager, hun kan nesten ikke sove og lider av humørsvingninger og panikkanfall. 

Nå saksøker hun de tre mennen for 30 millioner kroner. Kingston nekter for anklagene og hevder at samleie var frivillig. 

TMZ skriver at politiet henla saken i 2010 fordi de ikke fant Capeloto troverdig. Rettsaken starter i november. 

LES OGSÅ: Alvorlig skadet i jet-ski ulykke