«Farmen»-Andrea:

Anklaget for «Farmen»-juks

- Jeg ble litt tatt på sengen.

JUKS OG FANTERI: «Farmen»-Andrea fikk sjokk da produksjonen konfronterte henne med jukseanklager. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2
JUKS OG FANTERI: «Farmen»-Andrea fikk sjokk da produksjonen konfronterte henne med jukseanklager. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2 Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Farmen» har allerede rukket å vekke oppsikt på flere vis. Sesongen er - i likhet med tidligere år - stappet med dramatiske scener og sterke beskyldninger.

For deltaker Andrea Marie Rosli (24) kom imidlertid beskyldningene overraskende på, da hun ble anklaget av produksjonen for å jukse.

Smugleanklager

Ivrige TV-tittere har kanskje lagt merke til at Roslis leppefarge er hakket sterkere enn de andre deltakerne. Det var også noe produksjonen la merke til.

- Jeg ble spurt av produksjonen om jeg hadde smuglet inn noe ulovlig, og jeg ble veldig tatt på sengen og satt ut, fordi det var noe jeg var veldig tydelig på i forkant. Jeg skulle ikke jukse eller tøye reglene på den måten, sier hun til Se og Hør.

Da det hadde gått noen uker ble hun nemlig spurt av produksjonen om hun hadde smuglet med seg leppestift. Grunnen: leppene hennes ser mer rosa ut enn alle andres lepper.

- Jeg fikk helt sjokk da jeg ble spurt, for jeg tenkte sånn: «Hæ, nei, jeg har ikke smuglet noe». Så er det jo gøy at folk henger seg opp i det også.

- Ville forsvare meg

Fargen på 24-åringens lepper skyldes nemlig ikke innsmuglet leppestift, men er et resultat av en permanent sminketatovering hun tok for fem år siden - som ikke har «fadet» slik hun ble lovet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer