«Farmen»-Andrea:

Anklaget for «Farmen»-juks

- Jeg ble litt tatt på sengen.

JUKS OG FANTERI: «Farmen»-Andrea fikk sjokk da produksjonen konfronterte henne med jukseanklager. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2
JUKS OG FANTERI: «Farmen»-Andrea fikk sjokk da produksjonen konfronterte henne med jukseanklager. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2 Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Farmen» har allerede rukket å vekke oppsikt på flere vis. Sesongen er - i likhet med tidligere år - stappet med dramatiske scener og sterke beskyldninger.

For deltaker Andrea Marie Rosli (24) kom imidlertid beskyldningene overraskende på, da hun ble anklaget av produksjonen for å jukse.

Smugleanklager

Ivrige TV-tittere har kanskje lagt merke til at Roslis leppefarge er hakket sterkere enn de andre deltakerne. Det var også noe produksjonen la merke til.

- Jeg ble spurt av produksjonen om jeg hadde smuglet inn noe ulovlig, og jeg ble veldig tatt på sengen og satt ut, fordi det var noe jeg var veldig tydelig på i forkant. Jeg skulle ikke jukse eller tøye reglene på den måten, sier hun til Se og Hør.

LEPPEJUKS: Andrea ble anklaget for å ha smuglet med seg sminke til gården. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2
LEPPEJUKS: Andrea ble anklaget for å ha smuglet med seg sminke til gården. Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2 Vis mer

Da det hadde gått noen uker ble hun nemlig spurt av produksjonen om hun hadde smuglet med seg leppestift. Grunnen: leppene hennes ser mer rosa ut enn alle andres lepper.

- Jeg fikk helt sjokk da jeg ble spurt, for jeg tenkte sånn: «Hæ, nei, jeg har ikke smuglet noe». Så er det jo gøy at folk henger seg opp i det også.

BÆSJ, TISS OG PROMP: «Farmen»-paret vekker reaksjoner med sin barnslige humor. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Ville forsvare meg

Fargen på 24-åringens lepper skyldes nemlig ikke innsmuglet leppestift, men er et resultat av en permanent sminketatovering hun tok for fem år siden - som ikke har «fadet» slik hun ble lovet.

- Jeg gjorde det fordi uten det så det ut som jeg hadde så lite farge i ansiktet, og jeg synes alt som gjør hverdagen lettere er digg. Jeg er ikke så fan av sminke i utgangspunktet, så jeg tenkte at det var et lite «life hack», da.

Hun forteller også at hun stusset litt da produksjonen - som så henne til alle døgnets tider gjennom innspillingen - konfronterte henne med det.

- Hvis jeg hadde smuglet inn leppestift hadde det egentlig vært ganske beundringsverdig at jeg hadde fått det så jevnt hver dag uten tilgang til speil. De ser sånn ut når jeg våkner og når jeg legger meg, ler hun.

- Jeg satt og gnei meg på leppene og sa: «Se, det kommer ikke noe!» og ville forsvare meg, legger hun til.

TEMPERATUR: Det blir høy tenning på «Farmen» da Lasse og Henrik snakker sammen etter å ha fått ukesoppdraget underkjent. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Angrer

Rosli innrømmer videre at fargen har roet seg med årene, men at hun trodde det skulle være mer semi-permanent enn det der er.

Dermed må hun også gå rundt med mer rosa lepper enn hun i utgangspunktet ønsket.

- Angrer du litt?

- Ja, eller ... Man skal aldri angre på noe, men jeg kunne godt vært foruten, så nå må jeg se på muligheten for å tone det ned litt. Når jeg ser det på TV tenker jeg bare: «Herregud, her kommer det lepper først», flirer hun.

LES OGSÅ: Raser: - Bryter reglene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer