Ariel Winter:

Anklaget for å være gnien. Freser mot fansen

Den styrtrike 21-åringen ba om donasjonspenger på Twitter.

KRITIKK: Etter å ha bedt fansen om donasjonspenger på Twitter ble Ariel Winter møtt med mye kritikk. Nå slår hun sterkt tilbake.
KRITIKK: Etter å ha bedt fansen om donasjonspenger på Twitter ble Ariel Winter møtt med mye kritikk. Nå slår hun sterkt tilbake. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Ariel Winter (21) har gjort stor suksess i rollen som Alex Dunphy i den populære TV-serien «Modern Family». Hun er blitt et kjent ansikt for mange, også her til lands.

Ryktene har det til at Winter sitter igjen med så mye som 100 000 dollar per «Modern Family»-episode, og en kan trygt si at den unge skuespilleren har nok til salt i grøten.

Tirsdag kom Winter likevel med noe spesiell, og muligens gjerrig forespørsel på Twitter, som har fått fansen til å rynke på nesa.

Ber om penger

Med link til en GoFundMe-konto (pengeinnsamling), skriver hun følgende:

«Dette er min fetter, Tino. Hvis du har mulighet til å hjelpe, vær så snill å vurdere å donere til hans behandling. Hva som helst hjelper. Jeg er så glad i ham.»

Budskapet dukker også opp i en senere Twitter-melding , der hun deler et bilde av seg selv og fetteren sammen.

Skal vi tro innsamlingssiden lider fetteren av såkalt Haemophilus influenzae-sykdom, som ifølge Folkehelseinstituttet er en stavbakterie som ofte finnes i normalfloraen i øvre luftveier. Infeksjon med bakterien er årsak til ulike øvre luftveisinfeksjoner som otitt, sinusitt og bronkitt.

Sykdommen kan altså forårsake mange ulike infeksjoner, og har i Winters' fetters tilfelle sørget for enorme sykehusutgifter.

ANKLAGET FOR Å VÆRE GJERRIG: Hollyood-skuespiller Arie Winter. Foto: NTB Scanpix
ANKLAGET FOR Å VÆRE GJERRIG: Hollyood-skuespiller Arie Winter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Dritt-respons

Selv om mange fans viser sympati og støtte til Ariel Winter, har hun også møtt mye motbør. Med tanke på det «lille» beløpet 21-åringen håper å samle inn, 15 000 dollar, lurer mange på hvorfor hun ikke henter dette fra egen lomme.

En Twitter-bruker spør for eksempel hvorfor Winter ber om penger når hun «åpenbart har nok penger selv.»

Selv har Winter ikke latt spørsmålet gå ubemerket hen:

- Takk for denne dritt-responsen. Hva får deg til å tro at jeg ikke donerer noe allerede? Elsker antagelser! Forresten, hvis noen ikke har mulighet til å donere, så ville jeg absolutt ikke at de skal gjøre det. Det var også vennen hans som startet GoFundMe-siden, og selvsagt skal jeg dele den videre for søskenbarnet mitt. Hvem som helst ville gjort dert samme, freser hun.

Sjokkert og såret

Winter forteller videre at hun og og familien gjør det de kan for fetteren, og at å kritisere noen når vedkommendes familiemedlem er syk, er veldig ufølsomt.

Videre omtaler også hun kritikken i nok en Twitter-melding, der hun skriver at det var «veldig sårende og sjokkerende» å få så mange «hatefulle tilbakemeldinger».

Dette er ikke første gang Winter har vært i ordkrig med kritikerne. Den unge stjernen har måttet tåle både kritikk og klager på både utseendet sitt og andre ting, men heldigvis er hun ikke kjent for å vike unna når det gjelder å svare kritikere på sosiale medier.

Ifølge E! News slo nylig 21-åringen tilbake mot en som kritiserte hennes ytre - og som anklaget henne for å ha tatt plastisk kirurgi.

Alko-kjeft

Tidligere i år måtte tv-stjernen ta enda et oppgjør med følgerne sine, da hun møtte anklager om at rusmidler var årsaken til at hun nylig hadde gått noe ned i vekt.

Etter å ha publisert et bilde av seg selv og kjæresten Levi Meaden (31) på nyttårsaften med en drink i hånda, da skuespilleren fortsatt bare var 20 år, kommenterte en bruker: «Mindreårig som drikker alkohol! Ikke bra! Lol».

FIKK KRITIKK: Winter ble anklaget for å ha rusproblemer da hun postet et bilde av seg selv og kjæresten Levi Meaden (31) med en drink i hånden. Foto: NTB Scanpix.
FIKK KRITIKK: Winter ble anklaget for å ha rusproblemer da hun postet et bilde av seg selv og kjæresten Levi Meaden (31) med en drink i hånden. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Winter registerte riktignok kommentaren, og svarte:

- Helt ærlig, syrlige drikker er ikke bra for magen min, så jeg bare holdt hans fordi jeg ikke ville være den eneste som skålet med vann. Lol.

LES OGSÅ: Erik Follestad er singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer