Shannen Doherty:

Anklaget for å utnytte kreftdiagnosen

Mottar vill sum etter søksmål.

SØKSMÅL: Shannen Doherty vant nylig et stort søksmål. Nå blir hun imidlertid anklaget for å spille på sin egen sykdom. Foto: Splash News/NTB
SØKSMÅL: Shannen Doherty vant nylig et stort søksmål. Nå blir hun imidlertid anklaget for å spille på sin egen sykdom. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Natt til tirsdag skrev en rekke internasjonale medier, deriblant People, at «90210»-stjerna Shannen Doherty (50) vant et heftig søksmål mot State Farm etter de store skadene brannen i Malibu, California i 2018 påførte huset hennes.

Ifølge det amerikanske magasinet vil skuespilleren nå motta over 6,3 millioner dollar, over 54,4 millioner norske kroner, etter at forsikringsselskapet hennes nektet å betale for reparasjoner.

Stjernens advokat Devin McRae er naturligvis tydelig fornøyd med resultatet.

Anklages

Det er imidlertid ikke forsikringsselskapet State Farm, som nå ser på andre juridiske muligheter i saken, blant annet en mulig anke.

Selskapet har tidligere også anklaget Doherty for å bruke sine egne helseutfordringer i saken.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Doherty fikk nemlig påvist kreft for andre gang i i fjor. Skuespilleren fikk påvist brystkreft for første gang i 2015, og ble friskmeldt før kreften kom tilbake - denne gang med spredning.

50-åringen skal i utgangspunktet ha ønsket å holde sykdommen hemmelig, men valgte å gå offentlig med den før søksmålet mot State Farm. Ifølge People ønsket hun nemlig selv å fortelle fansen at hun var syk igjen, før det ville bli avslørt i den juridiske kampen.

Forsikringsselskapet har senere anklaget skuespilleren for å utnytte kreftdiagnosen i saken.

Avskjedsbrev

Selv avslørte Doherty mandag at hun lever livet sammen med venner og familie. Avsløringen kommer etter at hun for ett år siden avslørte hvem som en dag skal arve eiendelene hennes.

Kreftsyke Jane Marzewski (30) rører den ellers så beinharde dommeren Simon Cowel i «Americas Got Talent». Video: NBC Vis mer

- Jeg har ikke satt meg ned for å skrive brev. Det er noe jeg må gjøre. Det er ting jeg trenger å fortelle moren min. Jeg vil at mannen min skal vite hva han har betydd for meg, sa hun i et stort intervju med Elle i fjor høst.

Skuespilleren fortalte også at hun er forberedt på at døden kan komme. 50-åringen har også vurdert å spille inn videosnutter som de etterlatte kan se på når hun har gått bort.

- Men hver gang jeg faktisk skal gjøre det, føles det så endelig. Det føles som at man takker for seg, og jeg takker ikke av, sa hun, og fortsatte:

- Jeg føler meg som et veldig friskt menneske. Det er tøft å pakke sammen sakene sine når man liker å tro at man skal leve i ti eller femten år til.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Charmed»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer