Armie Hammer:

Anklages for voldtekt

Skuespilleren har vært i hardt vær den siste tiden. Nå anklager en kvinne ham for voldtekt.

ANKLAGER: Skuespiller Armie Hammer anklages for voldtekt. Foto: Maria Laura Antonelli/ REX/ NTB
ANKLAGER: Skuespiller Armie Hammer anklages for voldtekt. Foto: Maria Laura Antonelli/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har stormet rundt skuespiller Armie Hammer (34) de siste månedene. 34-åringen har blitt anklaget for å være kannibal, og flere kvinner har delt historier fra stjernens verifiserte sosiale medier-kontoer om kapping av tær, grilling og spising av ribbein - samt en rekke andre oppsiktsvekkende seksuelle fantasier.

Nå blir skuespilleren også anklaget for voldtekt, skriver TMZ.

Kvinnen - som heter Effie - hevder at skuespilleren voldtok henne i fire timer. Hun hevder at Hammer skal ha slått hodet hennes i veggen og misbrukt henne fysisk på flere andre måter.

Hun hevder at hendelsen fant sted 24. april 2017 i Los Angeles.

Effie kom med beskyldningene på en pressekonferanse sammen med sin advokat Gloria Allred torsdag. En talsperson for politiet i Los Angeles bekrefter at «Call Me By Your Name»-skuespilleren nå er under etterforskning for et mulig seksuelt overgrep, ifølge Variety.

SEX ELLER OVERGREP?: For fire år siden opplevde Elsa overgrep. I NRK Innafor-dokumentaren «Sex eller overgrep?» konfronterer hun mannen som utførte handlingen, og som selv satt igjen med en annen opplevelse etter kvelden. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Benekter anklagene

Effie hevder at hun traff Hammer på Facebook i 2016, og at de senere skal ha inngått et forhold som utviklet seg i en voldelig retning.

PRESSEKONFERANSE: Effie kom med anklagene på en pressekonferanse torsdag. Foto: Backgrid USA / Grho / NTB
PRESSEKONFERANSE: Effie kom med anklagene på en pressekonferanse torsdag. Foto: Backgrid USA / Grho / NTB Vis mer

Advokaten hennes sier de har gått til politiet med bevis for den påståtte voldtekten, og at påtalemyndigheten nå er nødt til å avgjøre om bevisene er sterke nok til å opprette sak mot skuespilleren.

Armie Hammers advokat Andrew Brettler sier til TMZ at de mener Effies anklager er grunnløse, og hevder at hun skal ha sendt seksuelle meldinger til skuespilleren senest sommeren 2020.

- Det var aldri Hammers hensikt å henge ut eller vise frem Effies fetisjer eller seksuelle ønsker, men hun har nå eskalert dette til et nytt nivå ved å hyre inn en sivil advokat for å arrangere en offentlig pressekonferanse, sier Brettler til TMZ.

LES OGSÅ: - Venter sitt tredje barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer