Anklages for sexorgie med flere jenter

- Hun ble revet med i den skamløse oppførselen.

<strong>SEXVENNER?:</strong> I en artikkel i tabloidavisen The Sun henges Peaches Geldof (t.v) ut som en vill festløve og orgiedeltager. På et av bildene som avisen har publisert er hun avbildet lettkledd sammen med Gabriela Cilmi (t.h). Her er de to på en premiere i f Foto: All Over Press
SEXVENNER?: I en artikkel i tabloidavisen The Sun henges Peaches Geldof (t.v) ut som en vill festløve og orgiedeltager. På et av bildene som avisen har publisert er hun avbildet lettkledd sammen med Gabriela Cilmi (t.h). Her er de to på en premiere i f Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modell og rockedatter Peaches Geldof (22) er nok en gang kommet i søkelyset for sin oppsiktsvekkende oppførsel. Denne gangen hevdes det at den frigjorte 22-åringen har vært med i en sexorgie med fire andre personer, deriblant to jenter.

Det er tabloidavisen The Sun som har kommet over flere vågale bilder av modellen. Bildene viser  blant annet en naken Peaches som ligger på et bilpanser ved en fortauskant, samt i en «sandwich» med to nakne kvinner. Avisen har publisert noen av fotografiene på nettisdene sine, men har valgt å holde tilbake orgiebildet av hensyn til Peaches selv.

Fotografiene skal ha blitt tatt mens 22-åringen bodde i Los Angeles i fjor. Peaches skal der ha blitt involvert i en festglad vennegjeng som førte en moralsk fordervet livsstil. Den ville oppførselen hennes skal visstnok ha ført til bruddet med filmregissør Eli Roth (38) i fjor høst, skriver The Sun.

- Hun ble revet med i den skamløse oppførselen, sier en kilde til The Sun.

- Peaches ble venner med mange hipstere som bare gikk på de kuleste festene, eller de som ble ansett som kulest. Disse folka synes det var morsomt å flerre av seg klærne i full offentlighet og ta bilder av det, forteller en annen kilde til tabloidavisen.

Den unge briten skal altså ha blitt revet med i det hele, men etter en stund ha bestemt seg for å komme ut av det og få orden på livet sitt. Hun har nå flyttet tilbake til Storbritannia der hun jobber med TV-showet «OMG With Peaches Geldof».
 
- Peaches er en annen person i dag, hun har fått orden på livet og jobber veldig hardt med karrieren sin. Hun er svært motivert og bestemt på å bli suksessrik. De vennene der har hun lagt bak seg, sier en venn av 22-åringen.

Dermed er det neppe rart at Peaches selv er blitt svært sint over The Suns «avsløring». Ifølge Twitter-siden hennes kommer flere av bildene fra Facebook-profilen hennes. Hun er opprørt over at The Sun trykker et bilde av hennes avdøde mor Paula Yates i artikkelen, som hun mener er ren oppspinn.

- Jeg er lei av at tabloidpressen griper etter halmstrå for å kunne fremstille meg som en vill party-sex-jente når jeg faktisk lever et veldig normalt liv. Forsvinn.

- Den artikkelen var det verste av det verste og bare «bullshit». Skriv noe som er sant neste gang, om det er mulig! twitret hun fredag.
 
Hun får bred støtte fra flere venner på Twitter, som alle mener at The Sun bare farer med løgn og fanteri.

Facebook-bilder eller ikke, du kan se The Suns «sjokkerende» bilder her... 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hjerteløs og råtten 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer