Tori Spelling:

Anklages for redigering av datteren (14)

Beskyldes for å redigere tenåringsdatterens ansikt.

REDIGERT?: Skuespiller Tori Spelling anklages for å ha redigert et bilde av dattera Stella (14). Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB
REDIGERT?: Skuespiller Tori Spelling anklages for å ha redigert et bilde av dattera Stella (14). Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftig rundt skuespiller Tori Spelling (48) gjennom årene. Hun ble først kjent gjennom serien «Beverly Hills 90210» på starten av 90-tallet.

Da hun i 2006 giftet seg med skuespiller Dean McDermott (54), stormet det - om mulig - enda mer rundt skuespilleren, og overskrifter om økonomi, utroskapsrykter og familiekrangler har flere ganger preget tabloidmediene.

De seneste månedene har det også florert rykter om at paret er nær en skilsmisse. Nå har de imidlertid begravet «stridsøksen», i forbindelse med at parets 14 år gamle datter Stella nylig ble ferdig på ungdomsskolen.

Det har imidlertid ikke gått under radaren hos fansen. Det melder danske BT.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

«Så stolt»

Dagen ble markert på skuespillerens Instagram-profil, for hennes 1,6 millioner følgere, hvor hun delte et bilde av datteren.

«Jenta mi gikk ut av ungdomsskolen i dag. Bittersøtt. Så stolt av hvor hardt hun kjempet for å uteksamineres midt i mobbing, covid-19, motgang, migrene, alvorlig angst og dessverre lærere og rådgivere som ikke trodde hun skulle rekke alt for å kunne fullføre eksamen ... Hun beviste at de tok feil!» skriver hun blant annet til innlegget.

Spellings ektemann delte også et liknende bilde av datteren, som siden har blitt slettet. De to bildene har nemlig fått fansen til å sperre opp øynene.

Filter-anklager

Kjendisdatteren ser nemlig ganske så ulik ut på de to bildene, og flere hevder nå at Spelling har benyttet seg av bilderedigeringsappen Facetune for å endre datterens utseende.

«Ungdomsskolen?! Hun ser eldre ut enn alderen sin. Jeg tenkte mer college», skriver en bruker i kommentarfeltet.

STOLT: Pappa Dean McDermott var tydelig stolt av dattera, og delte dette bildet på Instagram. Bildet har seinere blitt slettet fra bildedelingstjenesten. Foto: Skjermdump Instagram
STOLT: Pappa Dean McDermott var tydelig stolt av dattera, og delte dette bildet på Instagram. Bildet har seinere blitt slettet fra bildedelingstjenesten. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Bruker filter på sin egen datter», hevder en annen.

«Hvorfor så mye filter? Dean har også delt et bilde, hvor hun ser helt annerledes ut», skriver en tredje, mens en fjerde istemmer:

PIKANT: David Eriksen og kjæresten Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

«Hun ser helt annerledes ut på Deans bilde».

Spelling har foreløpig ikke kommentert redigeringspåstandene, og det er ikke kjent hvorvidt det stemmer at hun har endret 14-åringens utseende.

LES OGSÅ: Innrømmer Photoshop-tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer