Hilaria Baldwin:

Anklages for løgn: Nå svarer hun

Hilaria Baldwin anklages for å lyve. Nå svarer hun, og kommer med en innrømmelse.

AVSLØRER: Hilaria Baldwin avslører nå hva hennes egentlige navn er, og hvor hun er født, etter elleville spekulasjoner på sosiale medier. Her avbildet med ektemannen, Alec Baldwin. Foto: Splash News / NTB
AVSLØRER: Hilaria Baldwin avslører nå hva hennes egentlige navn er, og hvor hun er født, etter elleville spekulasjoner på sosiale medier. Her avbildet med ektemannen, Alec Baldwin. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har Hilaria Baldwin (36) kunnet nyte foreldreboblen, etter at hun i september fikk sitt femte barn, en sønn, sammen med ektemannen, Alec Baldwin (62).

Det kan imidlertid se ut til at det ikke er fred å få for den nybakte fembarnsmoren, som nå anklages for å lyve om røttene sine, samt sitt egentlige navn.

På Twitter har nemlig flere brukere hevdet å grave frem det de kaller «sannheten», etter at ryktene om at 36-åringen har lurt alle gjennom flere tiår ved å «etterlikne» en spanjol begynte å svirre.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Klar spansk aksent

På hjemmesiden til agenturet hennes står det at Hilaria ble født på Mallorca i Spania, men at hun vokste opp i Boston i USA. I et intervju med Hola! Magazine i 2016 står det at «Hilaria, som ble født i Spania, har sørget for å oppdra barna sine på morsmålet sitt, spansk».

I TV-intervjuer har hun snakket med en klar spansk aksent, og har til og med gått så dypt inn i rollen at hun en gang angivelig glemte det engelske ordet for agurk.

Nylig forvirret hun imidlertid både fans og kritikere, da hun brøt ut i en amerikansk aksent på Instagram. Det var i forbindelse med at hun svarte kritikere etter å ha publisert et svært lettkledd bilde av seg selv, mens hun holdt den nyfødte sønnen, Eduardo Pau Lucas.

«Hvit jente fra Cambridge»

Det fikk naturligvis ryktene til å svirre, og flere på sosiale medier anklaget henne for å lyve. Tidligere klassekamerater, som skal ha vokst opp med henne i Boston, sto også frem på Twitter.

«Jeg gikk på high school med henne. Et genuint vakkert menneske, som jeg kan huske, men en hundre prosent hvit jente fra Cambridge», skriver en tidligere skolevenn.

«Jeg gikk på high school med henne. Hun var veldig hyggelig og seriøs når det kom til selskapsdans. Navnet hennes var Hillary Hayward-Thomas og hun hadde ikke sin nåværende aksent», skrev en annen bruker på Twitter.

Til tross for at Baldwin er skrevet inn i skolelistene hos Cambridge School of Weston i Massachusetts, ifølge PageSix, fortalte hun i april at hun flyttet fra Spania til New York som 19-åring for å gå på New York University.

Foreldrene hennes, Kathryn Hayward og David Thomas, har bodd på Mallorca siden 2011.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

Avsløringer

Søndag denne helgen ble det hele imidlertid oppklart, etter at hun hadde fått nok av spørsmål om hvor hun kommer fra, og hvem hun er. Avsløringen kom hun med i en syv minutter lang video på Instagram.

Da avslørte hun nemlig at hennes ekte navn er Hillary, ikke Hilaria, og at hun er født i Massachusetts, ikke Spania.

- Jeg er født i Boston. Jeg tilbrakte barndommen min både i Boston og i Spania. Foreldrene mine og broren min bor i Spania, og jeg valgte å bo her, i USA. Vi feirer begge kulturer i hjemmet vårt - Alec og jeg oppdrar barna våre til å bli tospråklige, forteller hun.

Videre forteller 36-åringen at hun vokste opp med å både snakke engelsk og spansk, og at dette er svært viktig for henne å videreføre til barna. At hun snakker med en aksent forklarer hun med at hun ofte blander språkene hvis hun har snakket bare spansk lenge nok.

- Da jeg vokste opp brukte vi navnet Hillary i dette landet, og i Spania brukte jeg Hilaria. Familien min, foreldrene mine, kaller meg Hilaria, forteller hun om navneforvirringen, og legger til at det alltid har plaget henne at ingen av navnene høres bra ut på begge språk.

- Jeg blir angrepet for å være den jeg er. Folk ønsker å sette en merkelapp på meg som spansk eller amerikansk, kan jeg ikke være begge deler? Det er frustrerende at det er min historie, fortsetter hun.

LØGNDETEKTOR: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ble revet med da hun arrangerte løgndetektortest for familien sin under innspillingen av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg er så trøtt

På Instagram Story publiserte hun noen bilder fra oppveksten, for å bevise at hun har bodd i Spania, samt et skjermbilde av en sms-konversasjon med broren hennes, skrevet på spansk.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Hun la deretter lokk på det hele ved å si at hun kommer til å ta en pause fra sosiale medier.

- Jeg har sagt det jeg trenger. Jeg er så trøtt. Jeg kommer til å gå tilbake til familien min nå, fordi jeg har ikke vært en veldig god mamma, etter å ha brukt så mye tid på dette at jeg vil bare bli latt være i fred. Så jeg kommer til å logge ut i lang tid, avslutter hun, med perfekt amerikansk aksent.

LES OGSÅ: Raser mot fansen etter beskyldninger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer