Britney Spears:

Anklages for dyremishandling

Kritikken hagler mot popstjernen etter ny video.

KRITIKK: Britney Spears har fått følgerne på nakken etter at hun delte en kontroversiell video. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB
KRITIKK: Britney Spears har fått følgerne på nakken etter at hun delte en kontroversiell video. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Er det én person som ikke er redd for å vise seg frem, så er det popstjerne Britney Spears (40). Det siste året har hun trolig vært like mye naken på Instagram, som hun har vært hjemme, til fansens både glede og frustrasjon.

Etter et 13 år langt vergemål har hun nemlig vakt stor oppsikt på Instagram, hvor hun nærmest ukentlig publiserer naken- og lettkleddbilder.

Nå er det imidlertid annet innhold som får oppmerksomhet fra følgerne, denne gang i kritisk form, ifølge danske Ekstra Bladet.

«Dyremishandling!»

Det er ikke mer enn to uker siden popstjernen stengte Instagram-kontoen sin for fansen. De seneste dagene har hun imidlertid vært aktiv igjen, og det er en nylig video som setter sinnet i kok blant følgerne.

I videoen kan man se en hvit løve i et kjettingbånd. I enkelte land har det å holde ville og truede dyrearter som kjæledyr i fangenskap vært et statussymbol i lang tid.

Det er også en av grunnene til at over 14 000 av Spears' følgere nå flokker seg til kommentarfeltet under videoen.

«Nei, Britney, dette er dyremishandling!» skriver en.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer