Britney Spears:

Anklages for dyremishandling

Kritikken hagler mot popstjernen etter ny video.

KRITIKK: Britney Spears har fått følgerne på nakken etter at hun delte en kontroversiell video. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB
KRITIKK: Britney Spears har fått følgerne på nakken etter at hun delte en kontroversiell video. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Er det én person som ikke er redd for å vise seg frem, så er det popstjerne Britney Spears (40). Det siste året har hun trolig vært like mye naken på Instagram, som hun har vært hjemme, til fansens både glede og frustrasjon.

Etter et 13 år langt vergemål har hun nemlig vakt stor oppsikt på Instagram, hvor hun nærmest ukentlig publiserer naken- og lettkleddbilder.

Nå er det imidlertid annet innhold som får oppmerksomhet fra følgerne, denne gang i kritisk form, ifølge danske Ekstra Bladet.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekker oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer

«Dyremishandling!»

Det er ikke mer enn to uker siden popstjernen stengte Instagram-kontoen sin for fansen. De seneste dagene har hun imidlertid vært aktiv igjen, og det er en nylig video som setter sinnet i kok blant følgerne.

I videoen kan man se en hvit løve i et kjettingbånd. I enkelte land har det å holde ville og truede dyrearter som kjæledyr i fangenskap vært et statussymbol i lang tid.

Det er også en av grunnene til at over 14 000 av Spears' følgere nå flokker seg til kommentarfeltet under videoen.

«Nei, Britney, dette er dyremishandling!» skriver en.

Flere peker også på 40-åringens lange kamp for å bli fri fra vergemålet hun var underlagt.

«Og du snakker om frihet? Hvorfor kan du ikke se at dyret blir mishandlet?» skriver nemlig en annen følger, mens en tredje legger til:

«Dyremishandling er ikke gøy, Britney. Du burde vite hvordan det er å bli holdt fanget i lenker».

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

Spekulasjoner

Flere andre følgere ser også ut til å være tilbake til der #FreeBritney-bevegelsen startet.

Den gang var det flere fans som viste bekymring for stjernen, blant annet ved å inspisere Instagram-kontoen hennes med lupe for å finne hemmelige tegn på at hun trengte hjelp.

«Prøver hun å vise oss at hun fortsatt blir kontrollert? Er det teamet hennes som prøver å få henne til å se dårlig ut? Er hun bare helt fjern?», er det en som spør i kommentarfeltet.

Spears har foreløpig ikke kommentert den negative kritikken som hagler, og hun har heller ikke forklart seg om hvorfor hun delte videoen.

LES OGSÅ: Dette har aldri skjedd før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer