Anklages for dyremishandling

Justin Bieber får kritikk av dyreversorganisasjon.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ungpikeidolet Justin Bieber (18) er i hardt vær om dagen.

Tidligere denne måneden ga nemlig den kanadiske popstjernen bort hamsteren sin Pac til en hysterisk fan som hadde ventet på ham etter en konsert.

Bieber får nå kritikk av dyrevernsorganisasjonen California Hamster Association for hva de mener er uforsvalig behandling av et dyr, skriver TMZ.

- Hamstere er skjøre dyr, som ofte segner om og dør etter for eksempel å ha gjennomgått plutselig og uventet klimaskifte. Så, i det øyeblikket Bieber ga bort hamsteren sin til en skrikende jente kunne det at fatale følger for den lille gnageren, sier en talsperson for organisasjonen til nettstedet.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Ifølge talspersonen burde popstjernen ha overlevert hamsteren til dyrebeskyttelsen, slik at den kunne bli tatt vare på i tryggere omgivelser.

Tori (18), den unge jenta som overtok lille Pac, har på sin side lovet å ta godt vare på ham. Til  TMZ forteller hun at han lever i beste velgående.LES OGSÅ: Bestilte leiemord på Justin Bieber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer