Brad Pitt og Angelina Jolie:

Anklager eksmannen for vold - igjen

Den bitre skilsmissestriden mellom Angelina Jolie og Brad Pitt fortsetter.

STERKE ANKLAGER: Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmissestrid fortsetter. Nå anklager nemlig Jolie eksmannen for vold igjen. Foto: Stewart Cook/REX /NTB
STERKE ANKLAGER: Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmissestrid fortsetter. Nå anklager nemlig Jolie eksmannen for vold igjen. Foto: Stewart Cook/REX /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da filmen «Mr. & Mrs. Smith» kom ut i 2004 kastet fans raskt sin elsk på skuespillerne Angelina Jolie (45) og Brad Pitt (57), til tross for at sistnevnte allerede var i et forhold med Jennifer Aniston (52). I tiden etter ble de et av Hollywoods mest populære par, og de fikk hele seks barn sammen.

I 2016 gikk det hele imidlertid rett vest. Jolie søkte om skilsmisse fra ektemannen.

Samme året ble skuespilleren anklaget for barnemishandling, etter en hendelse ombord på et privatfly. Saken ble senere henlagt, og «Fight Club»-stjerna ble renvasket av FBI.

I 2019 ble parets skilsmisse omsider fullbyrdet, men skuespillerne er per dags dato fremdeles uenige om hvem som skal ha ansvaret for de seks barna Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

Nå har imidlertid anklagene om vold blusset opp igjen, og Jolie hevder nå hun har bevis.

OVERRASKELSE: Det blir tårer og klemming når superstjerna Brad Pitt overrasker sin venn og stylist gjennom 30 år, Jean. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Vold

Det kommer fram i rettsdokumenter levert inn 12. mars av skuespilleren, som altså mener eksmannen har vært voldelig i parets felles hjem.

I dokumentene, som blant andre The Blast, Entertainment Tonight og Us Weekly har fått innsyn i, gjør 45-åringen det tydelig at hun er forberedt på å vise fram «bevis og autoritet» mot Pitt angående påstanden om vold i hjemmet under den kommende skilsmisserettssaken.

I rettsdokumentene står det også at skuespilleren har levert inn forseglede dokumenter angående vitnesforklaringen fra deres felles barn. Både Jolie og alle de seks barna skal være klare for å vitne, ifølge Entertainment Tonight.

Verken Jolie eller Pitt har foreløpig kommentert saken.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

- Skilte meg for familien

Som nevnt var det i 2016 at Jolie søkte om skilsmisse. Den gang hadde paret vært gift i to år, men sammen i tolv.

Siden skilsmissen var et faktum har begge parter lettet på sløret om skilsmissen en rekke ganger, og de har også gått gjennom en svært offentlig skittentøyvask.

Paret holdt imidlertid den egentlige grunnen for bruddet skjult lenge. Det var før 45-åringen tok bladet fra munnen i fjor sommer.

I et intervju med Vogue India, gjengitt av blant andre Entertainment Tonight, fortalte «Maleficent»-stjernen at beslutningen om å skilles fra ektemannen i stor grad var på grunn av deres seks barn.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- Jeg skilte meg for familien min. Det var det rette å gjøre, sa hun, og fortsatte:

- Jeg fokuserer fremdeles på å ta vare på barna. Noen har brukt min stillhet imot oss, og barna leser løgner om dem selv i mediene. Men jeg minner dem på at de vet sannheten og hva som er riktig. Faktisk er de seks veldig modige, veldig sterke unge mennesker.

LES OGSÅ: - Vennskapet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer