Anklager Depp for vold

Amber Heard søker om besøksforbud og legger frem bilde av sitt forslåtte ansikt som bevis.

SKILLES: Etter bare 15 måneder som ektepar har skuespillerduoen Amber Heard og Johnny Depp gått hver til sitt. Nå anklager Herd stjerne-eksen for å ha vært voldelig. Foto: Epa
SKILLES: Etter bare 15 måneder som ektepar har skuespillerduoen Amber Heard og Johnny Depp gått hver til sitt. Nå anklager Herd stjerne-eksen for å ha vært voldelig. Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BESØKSFORBUD: Amber Heard søker om besøksforbud mot eksen Johnny Depp, og har lagt frem et bilde av sitt forslåtte ansikt som bevis. Foto: Ap
BESØKSFORBUD: Amber Heard søker om besøksforbud mot eksen Johnny Depp, og har lagt frem et bilde av sitt forslåtte ansikt som bevis. Foto: Ap Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne uken ble det kjent at skuespillerduoen Johnny Depp (52) og Amber Heard (30) har gått hver til sitt etter kun 15 måneder som ektepar.

- Forhåpentligvis vil oppløsningen av dette korte ekteskapet komme i orden snarlig, sa en talsperson for Depp fredag.

Nå har skilsmissen tatt en ny vending. Heard anklager nemlig «Pirates of the Caribbean»-eksen for vold, og har søkt om besøksforbud.

– Dette handler ikke om én isolert hendelse, sier en kilde til People.

Nettstedet har også publisert bildet Heard har lagt frem som bevis. Her har blondinen tydelige blåmerker under sitt høyre øye og ved tinningen.

Foreløpig har verken Depp selv eller managementet hans kommentert de alvorlige anklagene.

Saken fortsetter under bildet.

Fikk kalde føtter på forlovelsesfesten

Det tok altså et drøyt år før Depp og «Drive Angry»-skjønnheten gikk hver til sitt, men Heard skal ha fått kalde føtter allerede på forlovelsesfesten.

Det melder People.

- På forlovelsesfesten deres fikk hun på en måte kalde føtter... Hun tenkte liksom «hva slags scene er dette og hva gjør jeg her?». Hun kunne ikke helt tro at dette var livet hennes nå, sier en kilde til nettstedet.

Før «Magic Mike XXL»-skuespilleren begynte å date Depp, levde hun nemlig alt annet enn et rolig familieliv:

- Før Amber møtte Johnny var hun bare en superkul hipsterjente som bodde med romkamerater som datet jenter, uttaler den anonyme kilden.

LES OGSÅ: Stolt over å stå frem som bifil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer