Melina Johnsen:

Anker ikke straffen

Reality-profilen ble i starten av mars dømt til 90 dagers fengsel.

AKSEPTERER DOM: Melina Johnsen har valgt å ikke anke straffen på 90 dagers fengsel. Foto: Cornelius Poppe / NTB
AKSEPTERER DOM: Melina Johnsen har valgt å ikke anke straffen på 90 dagers fengsel. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av mars ble reality-profil Melina Johnsen (25) dømt til 90 dagers fengsel for ruskjøring, kjøring uten førerkort og kroppskrenkelse. Hun fikk også en bot på 45 000 kroner, i tillegg til sperrefrist på fire år på førerkort.

Saken gikk som tilståelsessak i Oslo tingrett. Der gjorde både hun og forsvarer Cecilie Nakstad det klart at de mente påtalemyndighetens påstand om 100 dagers fengsel var for strengt.

Aksepterer dommen

Nakstad ba om 45 til 60 dagers fengsel, eksklusiv strafferabatt. Dommeren landet altså på 90 dager, minus to dager for utholdt varetekt - og la seg altså nærmere påtalemyndighetens påstand.

Da valgte Johnsen å ta betenkningstid på hvorvidt hun ville anke straffeutmålingen eller ikke. Tirsdag gikk fristen ut. Johnsens forsvarer opplyser til Se og Hør at Johnsen ikke anker straffen.

LIVREDD: Det blir dramatisk når tidligere «Ex on the beach»-deltaker Melina Johnsen må utfordre frykten sin i «71 grader nord kjendis». Vis mer

- Hun aksepterer dommen, skriver hun i en tekstmelding.

Forholdene Johnsen nå er dømt for fant sted natt til søndag 23. august i fjor. Nærmere halv tre på natten sparket hun en mann på et gatekjøkken i Oslo. I retten nektet hun for å ha sparket ham i skrittet, slik hun var siktet for, og mente hun sparket ham i benet.

Innrømmet kokainbruk

Kort tid etterpå, nærmere sagt en time senere, satt hun bak rattet på en Porsche Cayenne mens hun var påvirket av rusmidler.

- Da jeg kjørte den bilen tenkte jeg ikke, jeg tok et dumt valg og lekte kul, om jeg kan si det sånn, sa hun om ruskjøringen i retten.

GRENSA: Melina Johnsen overrasket mange i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», men i en av episodene måtte hun trå på bremsen. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Hun ble forsøkt stanset av politiet, men kjørte videre. Politiet måtte avbryte forfølgelsen da de mente det ikke var forsvarlig å fortsette. To timer senere fikk politiet kontroll på bilen, realityprofilen og eieren av bilen. Johnsen innrømmet å ha inntatt flere enheter alkohol, samt kokain.

- Jeg var jo påvirket, jeg var jo det. Jeg handlet i panikk, fortalte hun i retten om da hun ble oppdaget av politiet.

LES OGSÅ: Innrømmer coronabløff: - Det ble mye storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer