AVSLØRT: Anna Anka har løyet om sin tidligere deltagelse i Frøken Sverige. Foto: Stella Pictures
AVSLØRT: Anna Anka har løyet om sin tidligere deltagelse i Frøken Sverige. Foto: Stella PicturesVis mer

Ankas bløff er avslørt

Skal ha løyet om sin egen fortid.

SEHER.NO: Den kanadiske smørsangeren Paul Ankas (68) kone, svenske Anna (38), har vært heftig debattert den siste tiden etter hennes uttalelser om kvinners plikter og deltok også i studio hos Fredrik Skavlan sist fredag.

- Seksuelt er det kvinnens ansvar å sørge for at mannen er tilfreds, hvis hun ikke gjør det har hun bare seg selv å takke hvis mannen er utro, skrev hun i et innlegg for Newsmill.

Uttalelsene skapte mye debatt, og nå hevder avisen Veckorevyn at Anka også har løyet om sin egen fortid.

Hun har nemlig hevdet at hun ble nummer to i Frøken Sverige i 1994. Det stemmer ikke.

Anka, som tidligere het Åberg, skal ikke ha vært med i Frøken Sverige i det hele tatt. Hun skal derimot ha deltatt i Frøken Skåne, men ikke kommet blant de tre beste.

- Vi har bilder på alle som har stått på pallen i Frøken Sverige siden 1990 og hun er ikke med. Da skulle hun kunne finnes i arkivet. Hun har ikke vært med i Frøken Sverige, sier Carin Karlsson fra avisen til Aftonbladet.

På spørsmål om deltagelsen, skal Anka ha endret år til 1993. Men da kom Victoria Silvstedt på andreplass.

Og som om ikke det skulle være nok: Anna Anka hevdet hun faktisk skulle ha vunnet hele konkurransen da hun deltok, men ble nektet av dommerne.

- En av dommerne for Frøken Sverige var dommer i Miss Hawaiian Tropic, så da han sto og så sa han: "Det der er samme jente som vant Miss Hawaiian Tropic. Hun får ikke lov til å representere Sverige i to konkurranser samme år, så hun kan ikke vinne", påstod Anka.
Hun har selv ikke kommentert de siste avsløringene om henne.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Patetisk med menn som skifter bleier