Anita Skorgan og Jørn Hoel i «Stjernekamp»

- Jeg hadde lovet meg selv at jeg aldri skulle være med på dette.

SEOGHØR.NO: Etter den forrykende finalen mellom Agnete Kristin Johnsen fra «The Black Sheeps» og Silya Nymoen fra «Multicyde», ble det klart at sistnevnte vant NRK-programmet «Stjernekamp» i fjor.

Med en egenkomponert låt og «You Got The Love»- låta, sang Sylia seg inn i nordmenns hjerter. For det er publikum som stemmer deltagerne videre, i konkurransen om å bli «Norges ultimate entertainer».

Nå skal ti nye norske artister i ilden. Tirsdag ble årets deltagere presentert.Anita Skorgan, Lars Erik Blokkhus, Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen, Paul Hansen, Nora Jabri, Reidun Sæther, Mo, Railee, Eddi Guz er artistene som ble presentert.

STJERNEKAMP: Anita Skorgan, Unni Wilhelmsen og Jørn Hoel er klare for å konkurrere på tv.
STJERNEKAMP: Anita Skorgan, Unni Wilhelmsen og Jørn Hoel er klare for å konkurrere på tv. Vis mer

Anita Skorgan forteller at hun utfordrer seg selv, ved å være med på dette.

- Jeg hadde lovet meg selv at jeg aldri skulle være med på dette, for det er for mye direktesendt dansing og sånn. Men her er jeg, sa Skorgan.

- Hvordan tror du det blir å konkurrere på den måten? 

- Jeg gruer meg, men ser ikke på de andre konkurrenter. 

- Hvilke sider ved deg selv gleder du deg til å vise det norske folk?

- Jeg har jo ikke sunget hip hop, opera eller funk så mye, ler Skorgan.


Med opp mot 750.000 seere, har «Stjernekamp»-deltakerne tatt et solid grep om lørdagskvelden i de tusen norske TV-hjem. NRK-programmet er kjent for å la etablerte artister konkurrere på lik linje med helt ukjente folk. I fjor røk selveste Elisabeth «Bettan» Andreassen ut i første avstemning.

LES OGSÅ: Sjokkert Bettan ut av programmet