Anita Skorgan er forelsket

- Jeg faller ikke så lett for de som er mest opptatt av konformitet og ytre glans, avslører hun.

LYKKELIG: Anita Skorgan har tidligere prøvd nettdating, men siden i vinter har hun truffet en mann som hun nå har fått sterke følelser for. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: Anita Skorgan har tidligere prøvd nettdating, men siden i vinter har hun truffet en mann som hun nå har fått sterke følelser for. Foto: NTB scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Anita Skorgan (54) sa i august at hun hadde fått et nytt liv som artist etter deltagelsen i «Hver gang vi møtes».

I sommer har hun brukt tiden på å holde konserter og spille inn ny plate, og i dag, fredag, gir hun ut soloalbumet «La høsten være som den er» - sitt første på over ti år.

I mars avslørte Skorgan at hun har begynt å treffe en mann, og i et intervju med Dagbladet forteller hun at mange av sangene på plata handler om kjærlighet.

På spørsmål fra avisa om hun er forelsket i dag, svarer sangfuglen følgende:

- Jeg er glad, lykkelig, nysgjerrig og forelsket.

Mer ønsker hun ikke å røpe om sin hemmelige mann - foreløpig.

- Det er skjøre ting. Med en gang man slipper det ut i offentligheten, er det straks noe annet. Jeg verner om det. Inntil videre. Man vet jo ikke om skuta bærer - der har jeg en viss erfaring, sier hun.

Skorgan har tidligere avslørt at hun faller for spesielle skapninger, ifølge avisa, og ler når dette blir brakt på bane.

- Ha ha. Ja, jeg gjør nok det. Jeg kan falle for alt mulig rart, men jeg faller ikke like lett for de som er mest opptatt av konformitet og ytre glans. Han må ha et levende følelsesliv.

I 1984 giftet Anita seg med Jahn Teigen (63), og duoen ble de et av Norges mest populære par. De to er fremdeles gode venner og sammen har de datteren Sara (29). Fra forholdet til musikeren Freddy Dahl, har hun i tillegg tvillingdøtrene Julie og Maria (17).LES OGSÅ: - Det var overraskende rørende