STOLT BESTEMOR: – Emmeline er en oppegående og kvikk liten jente. Et harmonisk og lykkelig barn som jeg elsker å være sammen med, sier Anita stolt. Datteren Grete (27) er blitt mamma for første gang. Foto: Morten Eik / Se og Hør
STOLT BESTEMOR: – Emmeline er en oppegående og kvikk liten jente. Et harmonisk og lykkelig barn som jeg elsker å være sammen med, sier Anita stolt. Datteren Grete (27) er blitt mamma for første gang. Foto: Morten Eik / Se og HørVis mer

Anita Hegerland er blitt bestemor

Den folkekjære artisten skryter av datteren Gretas (27) måte å beherske morsrollen på.

SEOGHØR.NO: For halvannet år siden ble den folkekjære artisten Anita Hegerland (54) bestemor til lille Emmeline, da datteren Greta Oldfield (27) fikk sitt første barn.

Go’jenta er Anita og eks-samboerens Mike Oldfields (62) første barnebarn – og artisten kan ikke få nok av datterdatteren.

– Jeg er så heldig som får lov til å være så mye sammen med Emmeline. Hver tirsdag henter
jeg henne i barnehagen, og så tilbringer vi tid sammen. Jeg synes det var enda morsommere å bli bestemor enn jeg hadde trodd, sier hun i tirsdagsutgaven av Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet

STORT ØYEBLIKK: 10 år gamle Anita fremfører «Happy Hippie» i den norske Melodi Grand Prix-finalen. Året var 1971. Foto: NTB scanpix
STORT ØYEBLIKK: 10 år gamle Anita fremfører «Happy Hippie» i den norske Melodi Grand Prix-finalen. Året var 1971. Foto: NTB scanpix Vis mer

Har fått et spesielt kallenavn

- Emmeline kaller meg «bess», og jeg må bare si at jeg elsker å være «bess»!

Datteren Greta kan heller ikke få fullrost moren nok.

– Jeg synes hun er helt fantastisk. Hun er verdens beste mamma, og verdens beste bestemor. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne, sier 27-åringen, som driver egen rehabiliteringsklinikk for dyr.

Saken fortsetter under bildet

SKJØNNHET: 22 år gamle Anita Hegerland hadde publikum i sin hule hånd
på Momarkedet. Året er 1983. Foto: NTB scanpix
SKJØNNHET: 22 år gamle Anita Hegerland hadde publikum i sin hule hånd på Momarkedet. Året er 1983. Foto: NTB scanpix Vis merAnita er ikke bare stolt av barnebarnet, men også av datteren.

LES MER: Hele intervjuet med den folkekjære artisten Anita Hegerland, og flere bilder av barnebarnet, kan du se i denne ukens Se og Hør.
LES MER: Hele intervjuet med den folkekjære artisten Anita Hegerland, og flere bilder av barnebarnet, kan du se i denne ukens Se og Hør. Vis mer

– Jeg synes hun gjør en fantastisk jobb som mamma for Emmeline. Hun er en trygg og klok
base for datteren, skryter popstjernen.

- Det er mye tull og tøys

Hegerland var barnestjerne i Norge, Sverige og Tyskland på 1960- og 1970-tallet. Hun hadde stor suksess med sanger som «Mitt Sommarlov» og «Schön ist es auf der Welt zu sein». Hele fire ganger har hun deltatt i Melodi Grand Prix.

Så det er nok ingen tvil om at lille Emmeline går en musikalsk framtid i møte.

- Emmeline og jeg har det så gøy sammen. Det er mye tull og tøys, og det er deilig å være barnslig igjen. I tillegg ønsker jeg å være en god veileder og inspirator for henne. Som bestemor får man også det beste fra to verdener, konkluderer den folkekjære artisten overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Anita Hegerland savner duett-partneren

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.