Anita (54) ba Jan Thomas om hjelp

- Dette kan ikke bli stort verre.

SEOGHØR.NO: Se og Hør er i gang med høstens runde «Bli ny», der vanlige damer får en makeover av Jan Thomas.

Anita Haugen (54) bor i Bykle i Setesdal og jobber som hjelpepleier. Etter å ha sendt bli ny-søknaden til Se og Hør ventet hun med å gå til frisøren – i håp om å få «ja».

- «Er det mulig?», tenkte jeg da Se og Hør ringte. Jeg ble veldig glad! forteller Anita når hun ankommer Jan Thomas Studio i Oslo.

– Dette kan ikke bli stort verre, fastslår 54-åringen når hun ser etterveksten i speilet.

LANGE VIPPER: Christopher Mørch Husby gir Anita lange, flotte Hollywood-vipper.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
LANGE VIPPER: Christopher Mørch Husby gir Anita lange, flotte Hollywood-vipper. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Det klør i fingrene mine. Det første jeg ser er disse fenomenale, knallblå øynene dine. Men du er litt blass. En ny hårfarge vil få øynene dine til å gløde, sier kjendisstylisten, før han setter i gang teamet sitt.

Etter å ha farget hår og bryn får Anita profesjonell sminke av Jan Thomas' ektemann Christopher Mørch Husby. I videoen forteller han sine beste sminketips. Til slutt kles hun opp i en leopardmønstret kjole som gir henne en helt ny silhuett.

NY KVINNE: Iført leopardmønstret kjole fra ZigZag og sko fra Aldo er ikke 54-åringen til å kjenne igjen.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
NY KVINNE: Iført leopardmønstret kjole fra ZigZag og sko fra Aldo er ikke 54-åringen til å kjenne igjen. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Du har fått en liten touch av glamour, og det er bare sunt! Håret som beveger seg – det er supersexy. Og kjolen som rammer inn midjen din. Det er herlig, konkluderer Jan Thomas.

– Dette har vært en drømmedag. Jeg kommer fra Bykle, reiser inn til Oslo og blir ny. Jeg synes det er helt fantastisk, sier Anita Haugen.

Se alle bildene av Anita i ukens Se og Hør.

LES OGSÅ: Du trenger et godt spark i rumpa