Justin Theroux og Jennifer Aniston:

Anistons ektemann takket nei til «Friends»-audition

Fikk mulighet til å spille i 90-tallets mest populære serie - valgte å tilbringe dagen i sengen.

LYKKELIGE: Jennifer Aniston og Justin Theroux skal være svært lykkelige sammen. Paret spilte sammen i Wanderlust i 2011 og det ikke mange vet er at Justin takket nei til en «Friends»-audition hvor kona ble verdensberømt. Foto: Shutterstock
LYKKELIGE: Jennifer Aniston og Justin Theroux skal være svært lykkelige sammen. Paret spilte sammen i Wanderlust i 2011 og det ikke mange vet er at Justin takket nei til en «Friends»-audition hvor kona ble verdensberømt. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): En av 90-tallets mest populære serier, «Friends», har vært en suksess siden det ble sendt på TV for første gang i 1994. Ti år senere ble siste episode sendt, men fremdeles er humorserien et program de fleste har et forhold til.

Skuespillere som Jennifer Aniston (48), Matt LeBlanc (50), Courteney Cox (53), Matthew Perry (48), Lisa Kudrow (54) og David Scwimmer (50) ble stjerner gjennom komediens ti sesonger.

Likevel har det stadig dukket opp en rekke berømte stjerner som både har takket nei til roller i «Venner for Livet», og stjerner som ikke ble gitt muligheten til å ta del i serien.

Saken fortsetter nedenfor.

«VENNER FOR LIVET»: David Schwimmer, Jennifer Aniston, Couretney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc ble alle stjerner gjennom ti sesonger i suksesserien «Venner for Livet». Foto: Reuters
«VENNER FOR LIVET»: David Schwimmer, Jennifer Aniston, Couretney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc ble alle stjerner gjennom ti sesonger i suksesserien «Venner for Livet». Foto: Reuters Vis mer

Nå har det imidlertid blitt kjent at Jennifer Aniston, som slo gjennom i rollen som Rachel og som har hatt en suksessrik skuespillerkarriere siden, sin ektemann, Justin Theroux (46), takket nei til en audition for den amerikanske situasjonskomedien.

Nylig har nemlig Justin avslørt i et intervju med Mr. Porter Magazine at han ble tilbudt en audition og en mulighet til å spille i 90-tallets mest populære serie. Ifølge Contact Music skal den 46 år gamle skuespilleren ha droppet prøvespillingen for å tilbringe dagen i sengen.

Stjernestatus

Likevel innrømmer Justin at han er glad han aldri prøvespilte. Han forteller nemlig at han ikke hadde taklet stjernestatusen og oppstyre som fulgte med stjernene i showet.

Videre forklarer han at skjønner at kjendiser kan bli gale av stjernestatusen. Likevel påvirkes verken ham selv eller hans berømte kone, som han giftet seg med i 2015, særlig av deres berømte status.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA: Jennifer og Justin spilte sammen i filmen Wanderlust i 2011 og det var her det hele startet. Foto: FilmWeb
DEN GANG DA: Jennifer og Justin spilte sammen i filmen Wanderlust i 2011 og det var her det hele startet. Foto: FilmWeb Vis mer

- Det kan gjøre folk gale, og du kan se hvilke mennesker som har blitt påvirket i verden, sier han og legger til at man må ta vare på seg selv og vokte over egne følelser.

Skryter av kona

Jennifer Aniston uten sminke på SnapChat-bilde. Klipp fra rød løper og bilder av Aniston. Video licensed from Splash Vis mer

- Du vil omsider bli utslitt av noe. Og det er deffinitivt noe du må finne ut av, forklarer skuespilleren.

Han er tydelig imponert over kona, som har taklet stjernestatusen som hun har hatt i flere tiår.

- Noe jeg syns min kone har klart veldig elegant og ganske enkelt.

Justin avslører at både han og Jennifer prøver å ikke bruke verken tid eller energi på ryktene og spekulasjonene vedrørende forholdet deres.

- Det er ikke en del av meg. Det er en person som løper fra blad til blad og er mentalt syk, det er tydelig, sier han.

Men stjernen innrømmer at han syns det er morsomt å være i en posisjon hvor han kan observere galskapen i Hollywood.

GODT SELSKAP: Jennifer Aniston og Justin Theroux så ut til å kose seg sammen da Jason Bateman mottok sin stjerne på Hollywood Walk of Fame tidligere i sommer. Foto: Shutterstock
GODT SELSKAP: Jennifer Aniston og Justin Theroux så ut til å kose seg sammen da Jason Bateman mottok sin stjerne på Hollywood Walk of Fame tidligere i sommer. Foto: Shutterstock Vis mer

- Hvis ikke annet, så har jeg en plass på første rad til galskapen, som gjør denne byen gal.

Har funnet drømmemannen

Mye tyder på at Jennifer og Justin er svært lykkelig sammen. Nylig ble de observert smilende og flørtende da deres gode venn og kollega Jason Bateman (48) ble hedret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Paret fikk vel så mye oppmerksomhet som hovedpersonen der de smilte og lo til hverandre på første rad. Og nettopp det at de kan le sammen, er viktig for «Venner for livet»-stjernen Jennifer.

- Justin er den morsomste mannen jeg noensinne har møtt, og vi får hverandre til å le. Latter en nøkkelen til å holde seg ungdommelig, sa hun til Harpers Bazaar.

Filmstjernen har funnet seg til ro med Justin, og er overbevist om at han er mannen i hennes liv.

Saken fortsetter nedenfor.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

- Jeg føler at han ser meg og beundrer meg, uansett hva. Jeg kjenner meg trygg på å blottstille alle sider av meg selv overfor ham, og han får fram det beste i meg. Han er et oppriktig godt menneske, forteller hun til magasinet Marie Claire.

Justin er på sin side ikke i tvil om at han har skutt gullfuglen.

- Hver kveld når jeg legger meg tenker jeg på at jeg er verdens heldigste mann, har han røpet i et intervju med ExtraTV.

LES OGSÅ: Stjerneparet venter sitt andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer