GLANSDAGENE: "Friends"-skuespillerne var svært populære i tiden komiserien gikk på tv. Etterpå gikk det nedover med de flestes karriere.  Matt LeBlancsspin-off serie "Joey" ble lagt ned etter kun to sesonger.
GLANSDAGENE: "Friends"-skuespillerne var svært populære i tiden komiserien gikk på tv. Etterpå gikk det nedover med de flestes karriere. Matt LeBlancsspin-off serie "Joey" ble lagt ned etter kun to sesonger. Vis mer

Aniston klar for "Friends"-film

Nå blir det gjensyn med Rachel Green & co.

SEHER.NO: I kjølvannet av "Sex and the City"-filmen, har "Friends"-stjernene blitt inspirert til å gjøre en lignende kinoversjon av komiserien om vennegjengen i New York.

Den aller siste sesongen av den populære komiserien "Friends", eller "Venner for livet" på norsk, ble vist i 2004, og etter det har det gått heller dårlig med karrierene til skuespillerne.

I følge Daily Mirror har alle skuespillerne fra serien derfor blitt enige om å gjøre en filmversjon, i håp om å gjøre like stor suksess som "Sex and the City"-jentene.

Courtney Cox Arquette (43) David Schwimmer (41), Matthew Perry (38), Lisa Kudrow (44) og Matt LeBlanc (40) har lenge vært klar for den aktuelle filmen, men Jennifer Aniston har lenge vært lunken.

Hun skal ha vært nervøs for at et comeback som Rachel Green vil ødelegge hennes videre karriere.

I følge Mirror har Aniston nå imidlertid ombestemt seg, og er klar for en gjenforening med "Friends"-gjengen. 

- Jennifer, Courtney og resten av gjengen er nå klar for å gå tilbake til rollene sine, under de riktige omstendighetene, sier kilden til avisen.

- Jennifer sier at hun og Courtney har snakket mye i sommer om hva de ønsker å få ut av Friends-filmen. Suksessen til Sex and The City har virkelig fått de til å tenke på hvordan en Friends-film kunne blitt like stor, hvis den blir gjort på riktig måte. 

LES OGSÅ: - Blir gravid i løpet av året