NÅ: Slik ser Jennifer ut under filminnspillingen i slutten av august. Nå spekuleres det i at hun har fått større bryster gjennom en injeksjon som tar 30 minutter. Foto: All Over Press
NÅ: Slik ser Jennifer ut under filminnspillingen i slutten av august. Nå spekuleres det i at hun har fått større bryster gjennom en injeksjon som tar 30 minutter. Foto: All Over PressVis mer

Aniston fikk nye bryster i lunsjen?

Jennifer Aniston forvandlet på 30 minutter...

SEHER.NO: Et magasin hevder Jennifer Aniston (40) nylig har fikset på puppene og gått opp en BH-størrelse.

Dette gjennom injeksjoner av stoffet Macrolane.

Det er "Grazia" som denne uken kom med påstandene, etter at nære venner av 40-åringen skal ha uttalt at Aniston har følt seg "super-selvsikker" gjennom filmingen av hennes nye film "The Bounty".

- Jeg er ganske sikker på at Jen har fått Macrolane-injeksjoner. Det ser ut som hun har gått opp i hvert fall én BH-størrelse, sa kilden til magasinet.

- Hun føler seg veldig selvsikker for tiden.

Macrolane er et "hurtigvirkende" stoff som er ment til å gi kvinner med B- eller C-cup fyldigere bryster. Stoffet injiseres i begge brystene. Prosedyren tar kun 30 minutter og kalles av noen "lunsjkirurgi".

Kilden hevder også at Aniston har vært ekstra ivrig på treningsfronten for tiden, og så tidlig som klokken 3 på natten har skuespillerstjernen vært i styrkerommet for å ta seg en økt før filmingen starter.

- Alt sammen har ført til at hun føler seg bedre enn hun har gjort på mange år.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Planen hennes fungerte tydeligvis