DUMPET: Jennifer Aniston skal ha blitt dumpet på SMS av John Mayer. Foto: All Over Press
DUMPET: Jennifer Aniston skal ha blitt dumpet på SMS av John Mayer. Foto: All Over Press Vis mer

Aniston dumpet på SMS

"That's it - the end," sto det i SMS-meldingen fra John Mayer.

Publisert
SEHER.NO: Sirkuset rundt bruddet mellom Jennifer Aniston (39) og rockeren John Mayer (30) fortsetter. Nye opplysninger skal ha det til at skuespillerinnen ble dumpet på SMS.

Etter en 20 minutter lang telefonsamtale om barn og giftemål, skal Mayer ha fått nok, og slengt på røret. Noen minutter senere sendte han "That's it - the end" på tekstmelding til Aniston, sier en venn av Mayer til The Mirror.

Ifølge vennen, skal Mayer ha følt seg innestengt i forholdet.

Og det virker ikke som Mayer har hatt det vanskelig med å komme over skuespillerinnen. Bare noen dager etter bruddet, skal playboyen ha funnet seg en blondine på byen. Til Life and size magazine skal en venn ha sagt at hun tilbragte helgen hos Mayer.

Forrige uke ble Aniston observert med en ny ring, da hun var ute og spiste i Beverly Hills, og dette satt også i gang ryktekarusellen.

Aniston har i det siste forsøkt å få fart på skuespillerkarriéren igjen, og nå er det klart at hun gjør comeback på TV-skjermen. 39-åringen har sagt ja til en gjesterolle i komiserien "30 Rock".

Stephen Huvane, Anistons talsmann, bekreftet fredag at den tidligere "Friends"-stjernen er i gang med å spille inn en episode for serien.

Men hva slags rolle Aniston skal spille, er foreløpig hemmelig.

LES OGSÅ: Comeback for Aniston

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected].

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer