FLOTT: Det er ingen tvil om at skuespiller Jennifer Aniston holder seg godt. Om fire år runder hun 50. Foto: NTB Scanpix
FLOTT: Det er ingen tvil om at skuespiller Jennifer Aniston holder seg godt. Om fire år runder hun 50. Foto: NTB ScanpixVis mer

Aniston delte nostalgisk 90-tallsbilde med fansen

- #tbt til en tid før vi hadde Living Proof.

SEOGHØR.NO: Vi elsker å dele gamle bilder på sosiale medier, og emneknaggen #tbt og #throwback (oversettes til «tilbakeblikktorsdag» og «tilbakeblikk», journ.anm.) er populære å bruke nr bilder fra en svunnen tid skal deles. 

Også blant kjendisene er dette fenomenet populært, og vi får ofte ta del i private øyeblikk med våre favoritt-kjendiser. Den amerikanske skuespilleren Jennifer Aniston (46) er blant kjendisene som har brukt den populære emneknaggen #tbt.

Den tidligere «Friends»-stjernen har ikke selv Instagram, men benyttet seg av kontoen til skjønnhetsprodukt-merket «Living Proof», som hun er ansikt utad for. Denne uken la hun ut et bilde av seg selv og «Suddenly Susan»-skuespiller Andrea Bendewald (45) fra det glade 90-tall på Instagram.

- Hun ser fantastisk ut

Skjønnhetene, som den gang var i midten av 20-årene, var ikledd tidsriktige blomsterkjoler, og hadde den typiske fønede 90-tallssveisen.

«#tbt til en tid før vi hadde Living Proof», skriver Aniston til bildet.

HOTTE: Jennifer Aniston delte bilde av seg selv og skuespillerkollega Andrea Bendewald fra det glade 90-tall på Instagram denne uken. Foto: NTB Scanpix
HOTTE: Jennifer Aniston delte bilde av seg selv og skuespillerkollega Andrea Bendewald fra det glade 90-tall på Instagram denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og Anistons fans hyller de to skuespillerne i kommentarfeltet.

«Jennifer ser helt fantastisk ut!! Hun ser mye bedre ut enn hva mange på min alder gjør nå. Jeg er 24... Hun dytter oss ned i søla! Hva enn hun gjør, hun ser fantastisk ut. @livingproof, hun kommer for alltid til å være vakker», skriver en følger som kaller seg CrystalDiamonds90.

Sverger til laserbehandling

I februar fylte Aniston 46 år, og får skryt for sin ungdommelige «look». Men også Aniston har avslørt at hun er blitt bitt av Hollywood-trenden med laserbehandling og strenge diettregimer:

Hun snakket varmt om behandlingen da hun gjestet programmet til talkshow-verten Conan O'Brien i april. Behandlingen tærer imidlertid på huden. Pigmentflekkene forsvinner, men huden flasser i en uke.

- Det er ekstremt intenst. Man ser ut som et brannoffer i en uke etterpå.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston bruker svette for å style håret