Jennifer Aniston:

Aniston ble satt ut av bryst-spørsmål

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om akkurat det.

«FREE THE NIPPLE»: Jennifer Aniston ble nylig konfrontert på at hun ofte går uten BH, og at karakteren hennes Rachel i «Friends» startet trenden. Her er hun i New York i forrige uke med kjæresten Justin Theroux. Foto: TVNorge/NTB Scanpix
«FREE THE NIPPLE»: Jennifer Aniston ble nylig konfrontert på at hun ofte går uten BH, og at karakteren hennes Rachel i «Friends» startet trenden. Her er hun i New York i forrige uke med kjæresten Justin Theroux. Foto: TVNorge/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det siste året har sosiale medier bugnet over av bevegelsen «Free The Nipple», som går ut på at kvinner velger å kaste BH-en for feminismen. Bevegelsen stirrer spørsmål ved hvorfor menn kan vise brystvortene sine, men ikke kvinner.

Kjendiser som Kendall Jenner (21), Cara Delevingne (25) og norskættede Chrissy Teigen (31) har ofte fått æren for å ha gått i front, men denne uken hevder magasinet Vogue noe helt annet.

I et intervju med Jennifer Aniston (48) spurte de henne rett ut om hvordan det føles av å ha startet trenden med å gå uten BH.

Magasinet sikter til karakteren Rachel Green som Jennifer Aniston spilte i den populære serien «Friends». I serien så man ofte brystvortene til Rachel, i tillegg til at hun ofte gikk uten BH i vanlige T-skjorter, skriver US Weekly.

- Ja, jeg vet ikke helt hva jeg skal si om akkurat det, svarer den 48 år gamle skuespilleren til bladet.

- Jeg bruker BH, så jeg vet ikke hva jeg skal si til dere! Og jeg skjønner ikke hvorfor vi skal skamme oss over dem - det er bare sånn puppene mine ser ut! Men hey, trendsetter? Jeg skal ikke klage!

Lei av å snakke om kroppsfokuset

I samme intervju snakker Jennifer om medier som stadig skriver om kroppsfokus og det faktum at hun ikke har barn. «Friends»-stjernen har tidligere snakket om dette flere ganger, og sier nå at hun er lei.

- Jeg tror problemet er at sladderblader og magasiner setter menneskekroppen i båser. De snakker ente om overvekt, undervekt eller det at man ikke har fått barn, sier hun i intervjuet.

- Til slutt tenkte jeg, «Dette må bare stoppe!» Jeg orket ikke å høre på dette om jeg var gravid eller ikke gravid; du aner ikke hva som personlig foregår i livene våre, hvorfor det er eller ikke er sånn. I mitt eget hode har jeg skiftet perspektiv, så hvem bryr seg?

Kaller «Friends»-gjenforening umulig

«Friends», eller «Venner for livet» som den ble kalt her i Norge, gikk på luften i 1994 og hadde sin siste episode ti år senere i 2004.

Serien, som gikk over ti sesonger, handlet om en vennegjeng i New York, og ligger fremdeles på «mest sett»-listen til strømmetjenesten Netflix.

Til Vogue sier Jennifer at hun nå blir gjenkjent av den yngre generasjonen som har nylig har oppdaget «Friends» for første gang, og tror hun fremdeles er med i programmet.

SUPERSTJERNER: Livet til Matthew Perry og resten av «Venner for livet»-gjengen ble snudd på hodet da TV-serien gjorde dem til stjerner over natten i 1994. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNER: Livet til Matthew Perry og resten av «Venner for livet»-gjengen ble snudd på hodet da TV-serien gjorde dem til stjerner over natten i 1994. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har vært snakk om en «reunion»-sesong opptil flere ganger, men personlig tror ikke Jennifer at serien fungerer i dagens samfunn.

- Den tiden var så nostalgisk, sa hun i et intervju med ITV.

- Det var noe med den tiden da ansiktene ikke var trykket ned i en telefon og vi ikke sjekket Facebook og Instagram hele tiden. Vi var i samme rom, eller på en kafé, og vi snakket faktisk sammen og hadde en samtale.

Komiserien gjorde også de seks skuespillerne Jennifer Aniston, Courteney Cox (53), Lisa Kudrow (54), Matthew Perry (48), David Schwimmer (51) og Matt LeBlanc (50) til stjerner over natten.

Likevel har Matthew, som spilte karakteren Chandler, uttalt at han ikke har noe som helst interesse av å være med i en gjenforening.

- Jeg tuller ikke, men når jeg sover har jeg dette tilbakevendende marerittet om at vi gjør «Friends» igjen, men så er det ingen som bryr seg, sa han til Variety i juni.

- Jeg drømmer at vi spiller inn en hel serie, men ingen bryr seg. Så hvis noen spør meg om å bli med, kommer jeg til å si nei. Saken er den at vi ga oss på topp. Det er umulig å gjøre det bedre, så hvorfor i det hele tatt prøve?

LES OGSÅ: Courteney Cox klar for barn med sin 13 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer