Aniston avslører trivselsvekten

- Det er vanskeligere å gjennomføre det i den alderen jeg er, sier «Venner for livet»-stjernen.

SEOGHØR.NO:  Jennifer Aniston (45) er ikke bare kjent for sitt virke som skuespiller - hun er nemlig videns kjent for sitt vakre ytre, og ikke minst den velkjente «Rachel-sveisen» fra TV-serien «Venner for livet» som i sin tid gjorde henne verdensberømt over natten.

Jennifer har latt skjønnhetsrutinene vært en godt bevart hemmelighet. Men nå letter hun på sløret.

I et intervju med UsMagazine avslører hun sine knep for å bevare sitt skjønne ytre:

GODE GENER: Jennifer Anistons skuespillerfar John Aniston er av gresk opphav, og ifølge Jennifer holder faren seg svært godt for alderen. Her er far og datter på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles i februar 2012 - i anledning at Jennifer fikk stjerne i den berømte gaten. Foto: UPI
GODE GENER: Jennifer Anistons skuespillerfar John Aniston er av gresk opphav, og ifølge Jennifer holder faren seg svært godt for alderen. Her er far og datter på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles i februar 2012 - i anledning at Jennifer fikk stjerne i den berømte gaten. Foto: UPI Vis mer

- Pappa er hundre prosent gresk, og til tross for å være 81 år har han knapt en rynke. Det hadde heller ikke min bestemor, som var 95 år da hun døde.

- Men det er selvfølgelig også viktig å drikke mye vann og å bruke gode hudpleieprodukter for ansiktet. Ikke overbruk, det er en annen ting. Og ikke minst: nok søvn er viktig.

Kul på magen satte fart i gravid-rykter

Graviditetsryktene rundt den tidligere «Friends»-stjernen har svirret de siste årene, og da hun dukket opp på rød løper med antydning til en kul på magen gikk det hett for seg på ryktebørsen.

Selv måtte Jennifer ut å dementere at hun var gravid, og fortalte at hun rett og slett hadde lagt på seg et par ekstra kilo:

- Jeg har lagt på meg litt. Det føles litt som om gravidspørsmålet og spekulasjonene er litt slitt ut, fortalte hun i et live-intervju med «The Kyle and Jackie O Show» i Australia i august i fjor.

HOT PAR: Jennifer Aniston ble forlovet med skuespillerkollega Justin Theroux i 2012. Foto: FameFlynet
HOT PAR: Jennifer Aniston ble forlovet med skuespillerkollega Justin Theroux i 2012. Foto: FameFlynet Vis mer

Vil gå ned 3 kilo

Til UsMagasine avslører den 1,64 cm høye stjernen videre at trivselsvekten hennes er  mellom 50 og 52 kilo.

- Nå om dagen, dersom jeg hadde vært veldig hard mot meg selv, så burde jeg ha gått ned 3 kilo. Da hadde jeg vært nede i det jeg trives best med, nemlig mellom 50 og 52 kilo. Men det er vanskeligere å gjennomføre det i den alderen jeg er, hevder hun.

Uansett vekt er Jennifer Aniston umåtelig populær blant fansen, og ligger ofte høyt oppe på skalaen i diverse skjønnhetskåringer.

I 2007 stakk hun av med førsteplassen under magasinet Peoples uhøytidelige kåring av «verdens flotteste kvinne».

Aniston er forlovet med skuespillerkollega Justin Theroux (42), og har tidligere vært gift med Brad Pitt (50).

LES OGSÅ: Ber Jennifer kutte all kontakt med Brad