Anine til topps i Hollywood

Den norske artisten Anine Stang stakk av med to priser under prisutdeling i stjernebyen...

VANT: Anine Stang vant to priser under Los Angeles Movie Awards i natt for sin musikkvideo «Dominoes», men var selv ikke til stede på prisutdelingen.  Foto: Stella  Pictures
VANT: Anine Stang vant to priser under Los Angeles Movie Awards i natt for sin musikkvideo «Dominoes», men var selv ikke til stede på prisutdelingen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske popartisten Anine Stang (26) mottok i natt to priser for sin musikkvideo «Dominoes» under Los Angeles Movie Awards.

Artisten selv visste at hun var nominert, men fikk ikke vite om seieren før hun sjekket mailen hjemme i Stockholm fredag morgen.

- Jeg ble ganske overrasket. Jeg var klar over at videoen var inne til vurdering, men jeg turte ikke håpe på å vinne noe. Det ble mildt sagt jubel i stua da det kom mail om vi hadde vunnet to priser. Den var også nominert til beste musikkvideo på UK Film Festival i fjor høst, og jeg var jo strålende fornøyd med bare å bli nominert! Derfor var jeg i ekstase av å vinne to priser i LA nå, sier Anine til Seher.no.

Under prisutdelingen ble storheter som Samuel L. Jackson og Rosanna Arquette tildelt priser for sine skuespillerprestasjoner.

Anine Stang video Dominoes vant i kategoriene «Best cinematography» og «Award of exellence».

Artisten har tidligere bodd og jobbet i Los Angeles, men til tross for at hun nå får anerkjennelse for sitt arbeid der borte, har hun ingen planer om å flytte tilbake til stjernebyen.

- Nå bor jeg i Stockholm, og trives godt her, men jeg har veldig lyst til å reise tilbake til Los Angeles på ferie. Det er et ekstremt stort og vanskelig marked å komme inn i. Jeg satser på karriere her hjemme og i Europa først, men det gir en veldig boost å få en anerkjennelse der borte.

I fjor høst kjøpte Anine og kjæresten leilighet i Stockholm, og der jobber musikeren med nytt låtmateriale.

Lørdag planlegger popartisten en storstilt feiring av sine nye priser i den svenske hovedstaden.


- Jeg skal feire prisene med noen gode venner i morgen. Jeg må jo dele gleden, og skal sprette en champagne for å feire seieren, sier en fornøyd Anine til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Anine Stang viser undertøy med Lady Ga Ga 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer