Anine til topps i Hollywood

Den norske artisten Anine Stang stakk av med to priser under prisutdeling i stjernebyen...

VANT: Anine Stang vant to priser under Los Angeles Movie Awards i natt for sin musikkvideo «Dominoes», men var selv ikke til stede på prisutdelingen.  Foto: Stella  Pictures
VANT: Anine Stang vant to priser under Los Angeles Movie Awards i natt for sin musikkvideo «Dominoes», men var selv ikke til stede på prisutdelingen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den norske popartisten Anine Stang (26) mottok i natt to priser for sin musikkvideo «Dominoes» under Los Angeles Movie Awards.

Artisten selv visste at hun var nominert, men fikk ikke vite om seieren før hun sjekket mailen hjemme i Stockholm fredag morgen.

- Jeg ble ganske overrasket. Jeg var klar over at videoen var inne til vurdering, men jeg turte ikke håpe på å vinne noe. Det ble mildt sagt jubel i stua da det kom mail om vi hadde vunnet to priser. Den var også nominert til beste musikkvideo på UK Film Festival i fjor høst, og jeg var jo strålende fornøyd med bare å bli nominert! Derfor var jeg i ekstase av å vinne to priser i LA nå, sier Anine til Seher.no.

Under prisutdelingen ble storheter som Samuel L. Jackson og Rosanna Arquette tildelt priser for sine skuespillerprestasjoner.

Anine Stang video Dominoes vant i kategoriene «Best cinematography» og «Award of exellence».

Artisten har tidligere bodd og jobbet i Los Angeles, men til tross for at hun nå får anerkjennelse for sitt arbeid der borte, har hun ingen planer om å flytte tilbake til stjernebyen.

- Nå bor jeg i Stockholm, og trives godt her, men jeg har veldig lyst til å reise tilbake til Los Angeles på ferie. Det er et ekstremt stort og vanskelig marked å komme inn i. Jeg satser på karriere her hjemme og i Europa først, men det gir en veldig boost å få en anerkjennelse der borte.

I fjor høst kjøpte Anine og kjæresten leilighet i Stockholm, og der jobber musikeren med nytt låtmateriale.

Lørdag planlegger popartisten en storstilt feiring av sine nye priser i den svenske hovedstaden.


- Jeg skal feire prisene med noen gode venner i morgen. Jeg må jo dele gleden, og skal sprette en champagne for å feire seieren, sier en fornøyd Anine til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Anine Stang viser undertøy med Lady Ga Ga