TOK EN GAGA: Anine Stang har lagt ut en cover-versjon av Lady Gagas Applause. Se video nederst i saken. Foto: Espen Solli
TOK EN GAGA: Anine Stang har lagt ut en cover-versjon av Lady Gagas Applause. Se video nederst i saken. Foto: Espen Solli Vis mer

Anine synger Lady Gaga-hit

For første gang gjør Anine Stang en cover av en Lady Gaga-sang.

Publisert
SEOGHØR.NO:  Anine Stang jobber for tiden med ny musikk, men i mellomtiden tok hun seg et frikvarter i studio. Det endte opp med en cover-versjon av Lady Gagas nyeste hit Applause. 

- Dette er en musikalsk gave til fansen, sier hun og smiler før hun legger til:

- Vi var i studio og lekte oss litt med den nye låta til Lady Gaga. Den er veldig annerledes enn de andre sangene hun har laget. 

Hun forteller at det har stormet inn med positive tilbakemeldinger etter at hun la den ut på Youtube for noen dager siden.

- Mange har tatt kontakt på Facebook for å fortelle at de likte den. Det er gøy fansen setter pris på dette lille stuntet, sier hun.

Anine er Norges svar på Lady Gaga, men hun ser ikke selv de store likhetene.

- Jeg gjør pop og hun gjør pop. Noe mer likhet er det vel ikke. Hun er mye mer ekstrem enn meg. Men hvis folk sammenligner meg med henne tar jeg det som en kompliment, sier hun.  
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer