Anine Stang viser undertøy med lady Gaga

- Jeg ante ingenting før jeg så bildene.

VAKTE OPPSIKT: Det var dette antrekket fra «Korslaget» som førte norske Anine Stang inn i søkelyset til undertøysmerket Marlies Dekkers. Foto: Stella Pictures
VAKTE OPPSIKT: Det var dette antrekket fra «Korslaget» som førte norske Anine Stang inn i søkelyset til undertøysmerket Marlies Dekkers. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den norske popartisten Anine Stang (25) - som tidligere i år dirigerte et av korene i TV 2-programmet «Korslaget» - fikk seg en lettkledd overraskelse da hun tidligere denne uken snublet over en ny reklameplakat for undertøysmerket Marlies Dekkers.

Plakaten er nemlig prydet med flere av verdens mest kjente unge kvinner i antrekk fra den nederlandske undertøysprodusenten, som lady Gaga, Paris Hilton, Victoria Beckham og Nelly Furtado.

Og midt på plakaten - mellom bilder av Anastacia og lady Gaga - er det bilde av norske Anine med teksten «Anine Stang is wearing Dame De Paris».

- Jeg ante ingenting før jeg så bildene, etter å blitt tipset om dem via en belgisk fan på Twitter. Det stemmer at jeg har brukt antrekk fra dem. Men å bli avbildet i en sånn sammenheng kom som en stor overraskelse. Det er jo ingen hvem som helst jeg står sammen med, sier hun til Seher.no.

Ble oppdaget etter «Korslaget»
Anine vet ikke hvordan hun har havnet i selskap med en millionselgende artist som lady Gaga, siden hun ikke har gitt ut noe musikk i hverken Belgia eller Nederland, hvor reklamekampanjen blir vist.

- Jeg har blitt spilt noe på radio, men det er alt. Jeg vet imidlertid at produsenten skrev om meg på sin hjemmeside, etter at jeg brukte modellen jeg er avbildet i, på «Korslaget».

Selv om bildet hennes er blitt brukt i reklamen uten tillatelse, kommer hun ikke til å kreve noen erstatning av produsenten.

- Jeg synes dette bare er moro, og en god PR-mulighet. Jeg tror heller ikke de andre på plakaten har fått noe, det ser ut som om det er brukt bilder tatt i andre sammenhenger, sier hun.

Anine - som for tiden er i ferd med å flytte inn i ny leilighet i Stockholm med sin kjæreste Petter Tangmyr - er imidlertid usikker på om hun ville takket ja til en mer omfattende reklamekampanje for undertøysmerket hvis hun fikk tilbudet.

- Jeg måtte nok tenkt om. Det blir jo veldig avkledd. Men dette bildet har jeg ingen problemer med, sier hun til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Flytter fra Norge - med kjæresten!