Anine Stang rammet av sjelden sykdom

Anine Stang klarte ikke slutte å gråte, da hun fikk diagnosen som rammer bare 1 av 10.000.

TØFF TID: - Jeg måtte gå med hardplastkorsett over halve kroppen 23 timer i døgnet, sier Anine Stang om den tøffe tiden fra hun var 14 til 16 år. Forbudet mot å synge og danse fikk henne til å jobbe enda hardere for drømmen. Her er hun i «Det st Foto: Stella Pictures
TØFF TID: - Jeg måtte gå med hardplastkorsett over halve kroppen 23 timer i døgnet, sier Anine Stang om den tøffe tiden fra hun var 14 til 16 år. Forbudet mot å synge og danse fikk henne til å jobbe enda hardere for drømmen. Her er hun i «Det st Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popartisten Anine Stang (25) har vært mye i media det siste året, og var nylig en av deltakerne i «Korslaget» på TV 2 og var også med i søndagens «Fangene på fortet».

Nå snakker hun ut om sin sjeldne sykdom, som gjorde at hun ble beordret til å slutte å synge og danse av legene som 14-åring. Hun nemlig diagnostisert med idiopatisk skoliose, en sykdom som gjør at ryggraden bøyer seg til en «s»-form.

- Jeg måtte gå med hardplastkorsett over halve kroppen 23 timer i døgnet. Det var så stramt at jeg nesten ikke kunne puste normalt – og synging var helt uaktuelt. Da de viste meg korsettet på sykehuset, klarte jeg ikke slutte å gråte. Der og da ville jeg heller dø, sier Anine Stang til Dagbladet.

Hun gikk med korsettet i to år, men bøyen i ryggen var der fremdeles. I dag har hun fortsatt problemer med muskel- og ryggsmerter. Hun kommer i disse dager med singelen «Dominoes» og ble nylig kjæreste med regissøren Petter Tangmyr (30).
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Anine har fått seg kjæreste