GJENNOMBRUDD: Anine Stang får sitt etterlengtede gjennombrudd når hennes musikk nå blir brukt i MTV-filmen "Ladies man: A MADE Movie".  Foto: Stella Pictures
GJENNOMBRUDD: Anine Stang får sitt etterlengtede gjennombrudd når hennes musikk nå blir brukt i MTV-filmen "Ladies man: A MADE Movie". Foto: Stella Pictures Vis mer

Anine blir MTV-stjerne

- Da alt var i boks, sto jubelen i taket, sier den norske artisten til Seoghør.no.

Publisert
SEOGHØR.NO: 9.april har filmen «Ladies Man: A MADE Movie» premiere i USA. Det er snakk om en high school-komedie som er laget av MTV, og som skal vises på samme kanal. Anine Stang, som nå går under artistnavnet Anina, har fått med to låter i filmen. 

- Jeg fikk vite at MTV ville bruke låtene mine i filmen midt under MGP-sirkuset. Det var travle dager, så jeg rakk nesten ikke å reflektere over det.

- Jeg trodde vel ikke helt på at det kom til å bli noe av før alle kontrakter var signert. Men da alt var i boks, sto jubelen i taket, sier hun til Seoghør.no.


Låtene som brukes i filmen er «Dominoes» og «Dinnertime». De kom ut i fjor. 

-  Jeg har ikke sett filmen eller scenene hvor sangene blir brukt, jeg har kun sett traileren. Men de har selvsagt fortalt meg hva som skjer i scenene. Det er en typisk amerikansk high school-film, og jeg håper at mange vil se den, forteller hun. 

Oslo-jenta benytter også den gode nyheten til å smi mens jernet er varmt. I neste måned reiser hun til USA. 

- Jeg drar til Los Angeles i mai og blir der i en måned for å samarbeide med låtskrivere og produsenter, og på veien hjem drar jeg innom New York for å spille på homseklubben «Splash», der både Madonna og Lady Gaga har opptrådt.

- I 2011 var jeg på turné med Mister Gay World USA, og spilte på ulike homseklubber rundt omkring i USA.

LES OGSÅ: Dyrisk og røff i «Brain Break»Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer