- Anh er en engel ved min side

Rost opp i skyene! Med storesøster og eks-Idol Anh Vu som moralsk støtte, tok 16 år gamle Catharina seg lett videre i «Idol» torsdag.

SØSKENKJÆRLIGHET: Catharina Vu (t.v) er glad for at hun har storesøster Anh, som har lært henne masse om musikk og støtter henne i «Idol». Her er søsknene avbildet på årets Stavanger-audition i «Idol» 2011. Foto: Bjarne Laastad, Idol 2011/TV2
SØSKENKJÆRLIGHET: Catharina Vu (t.v) er glad for at hun har storesøster Anh, som har lært henne masse om musikk og støtter henne i «Idol». Her er søsknene avbildet på årets Stavanger-audition i «Idol» 2011. Foto: Bjarne Laastad, Idol 2011/TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Å ha en storesøster som Anh, er som å ha en engel ved min side. Hun støtter meg, sier Catharina til Se og Hør.

Dommerne var fra seg over hennes opptreden på audition i Stavanger. Unisont sendte de henne videre med gullseddel til topp 100.

16-åringen møtte på audition med storesøster Anh (25), som selv var finalist under «Idol» 2004. Støtten fra søsteren sendte Catharina videre - selv om hun begynte å gråte av nervøsitet i stedet for å synge.

Catharina måtte trøstes av jurymedlem Marion Ravn (27), men så trådte hun til og gikk videre med glans.

- Jeg visste ikke at det kom til å være så skummelt å stå der foran dommerne. Det var tøffere enn ventet, sier Catharina.

- Jeg tror Catharina kan stå foran en fin karriere. Hun har lidenskap for musikk, sier søster Anh.

Begge de norsk-vietnamesiske søstrene studerer nå musikk. Catharina ved musikklinjen ved Våg videregående skole - Anh ved Musikkonservatoriet i Stavanger.

- Før sang jeg mye R&B og soul. Nå går det mest i jazz, forteller Anh Vu, som håper lillesøster kan kopiere hennes bedrift fra 2004 og gå til finalen.

Få med deg neste sendig av «Idol» søndag kl. 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma krever SMS hvis hun ikke bør se på TV  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer