- Anh er en engel ved min side

Rost opp i skyene! Med storesøster og eks-Idol Anh Vu som moralsk støtte, tok 16 år gamle Catharina seg lett videre i «Idol» torsdag.

SØSKENKJÆRLIGHET: Catharina Vu (t.v) er glad for at hun har storesøster Anh, som har lært henne masse om musikk og støtter henne i «Idol». Her er søsknene avbildet på årets Stavanger-audition i «Idol» 2011. Foto: Bjarne Laastad, Idol 2011/TV2
SØSKENKJÆRLIGHET: Catharina Vu (t.v) er glad for at hun har storesøster Anh, som har lært henne masse om musikk og støtter henne i «Idol». Her er søsknene avbildet på årets Stavanger-audition i «Idol» 2011. Foto: Bjarne Laastad, Idol 2011/TV2 Vis mer
SEHER.NO: - Å ha en storesøster som Anh, er som å ha en engel ved min side. Hun støtter meg, sier Catharina til Se og Hør.

Dommerne var fra seg over hennes opptreden på audition i Stavanger. Unisont sendte de henne videre med gullseddel til topp 100.

16-åringen møtte på audition med storesøster Anh (25), som selv var finalist under «Idol» 2004. Støtten fra søsteren sendte Catharina videre - selv om hun begynte å gråte av nervøsitet i stedet for å synge.

Catharina måtte trøstes av jurymedlem Marion Ravn (27), men så trådte hun til og gikk videre med glans.

- Jeg visste ikke at det kom til å være så skummelt å stå der foran dommerne. Det var tøffere enn ventet, sier Catharina.

- Jeg tror Catharina kan stå foran en fin karriere. Hun har lidenskap for musikk, sier søster Anh.

Begge de norsk-vietnamesiske søstrene studerer nå musikk. Catharina ved musikklinjen ved Våg videregående skole - Anh ved Musikkonservatoriet i Stavanger.

- Før sang jeg mye R&B og soul. Nå går det mest i jazz, forteller Anh Vu, som håper lillesøster kan kopiere hennes bedrift fra 2004 og gå til finalen.

Få med deg neste sendig av «Idol» søndag kl. 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma krever SMS hvis hun ikke bør se på TV