- Angsten preger meg psykisk

NRK-stjernen Noman Mubashir blir skremt av sine mystiske panikkanfall.

<strong>BEKYMRET:</strong> - Det var grusomt. Og jeg burde helt klart gjøre noe med dette. Men jeg aner ikke hva det kommer av, forteller Noman Mubashir om panikkanfallene. Foto: Scanpix
BEKYMRET: - Det var grusomt. Og jeg burde helt klart gjøre noe med dette. Men jeg aner ikke hva det kommer av, forteller Noman Mubashir om panikkanfallene. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRK-profilen Noman Mubashir (36) sliter med angst. Til Her og Nå forteller 36-åringen at det hele startet da han var på ferie i Athen i 2009. 

Da Mubashir, sammen med noen venner, var på et utested der massevis av folk var til stede, følte han plutselig at han ble klemt ihjel i mengden. Han ble uvel og trodde at han skulle besvime.
 
- Det var veldig skremmende. Derfor dyttet jeg unna alle som sto i veien for meg, og løp ut. Der ble jeg stående i to timer for å trekke luft. Jeg fattet liksom ikke hva som skjedde der inne, sier han til ukebladet.

Ifølge NRK-kjendisen har angsten i tiden etterpå kommet tilbake gang på gang. Ekstra ille var det under Lady GaGa-konserten i Oslo Spektrum og da Barack Obama var i Norge. Også da han var i HongKong og skulle ta t-banen, kjente han på frykten som han nå sterkt ønsker å få gjort noe med.
 
- Det var grusomt. Og jeg burde helt klart gjøre noe med dette. Men jeg aner ikke hva det kommer av, det er helt merkelig. Kanskje er det noe som ligger igjen fra da jeg var barn, forteller Muvbashir, som ikke ennå har oppsøkt profesjonell hjelp.
 
- Det som skremmer meg mest er at denne angsten preger meg psykisk. Jeg begynner å bli nertvøs allerede før jeg skal på en konsert eller et sted med veldig mange mennesker, sier 36-åringen til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Onkelen i blodig terror-drama   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer