- Angsten for alle småfeilene mine fordufter

Skuespiller Kate Winslet sier til Seoghør.no at hun nyter selvtilliten alderen fører med seg.

SEOGHØR.NO: Den Oscar-vinnende filmstjernen Kate Winslet (39) roses stadig for sine flotte former i tillegg til skuespillerprestasjonene sine.

Den britiske skjønnheten, som har barna Mia (14), Joe (11) og Bear (19 mnd), har uttalt seg kritisk om kroppspresset nybakte mødre utsettes for.

Da Seoghør.no møtte henne i forbindelse med USA-lanseringen av det romantiske dramaet «A Little Chaos», fortalte Winslet at hun blir mindre og mindre opptatt av hvordan hun ser ut.

Se hele intervjuet i videoen øverst i artikkelen!

- Jeg blir 40 i år og jeg har tre barn. Det er vidunderlig å være den alderen jeg er nå, og virkelig oppdage at angsten for alle teite småting bare fordufter. Den bare forsvinner. Det er fantastisk. For å være ærlig, så det er veldig frigjørende å bli eldre, understreker hun.

Se hele intervjuet med Kate Winslet øverst i saken!

FLOTT STJERNE: Kate Winslet sier til Seoghør.no at hun synes det er frigjørende å bli eldre. Her stråler hun i kjoler som fremhever kurvene på «A Little Chaos»-premieren i (f.v) New York i juni, London i april og under Toronto filmfestival høsten 2014.  Foto: NTB Scanpix
FLOTT STJERNE: Kate Winslet sier til Seoghør.no at hun synes det er frigjørende å bli eldre. Her stråler hun i kjoler som fremhever kurvene på «A Little Chaos»-premieren i (f.v) New York i juni, London i april og under Toronto filmfestival høsten 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den prisbelønte skuespilleren, som har vært Oscar-nominert hele seks ganger, har vært i medienes søkelys i over 20 år.

Winslet, som ble verdenskjent med «Titanic» i 1997, er blant Hollywood-stjernene som tilsynelatende aldri har bukket under for kroppspresset og som liker å fremheve formene sine.

- Jeg er ikke tynn. Jeg ønsker ikke å være tynn heller, virkelig, jeg liker kurvene mine. Jeg kan ofte spørre, «ser rumpa mi veldig stor ut i denne?», og da svarer folk «neida, ikke bekymre deg for det». Og jeg sier bare «nei, altså, jeg liker det. Det går bra, jeg føler meg vel sånn», forteller Hollywood-stjernen lattermildt til Seoghør.no.

Kate Winslet, som i dag er gift med Ned Rocknroll, har tidligere understreket at hun synes kropps- og slankepresset i filmbransjen er latterlig.

- Jeg vil være så frisk jeg kan og ha det så gøy som jeg klarer. Jeg vil være der for barna mine. Det er mine prioriteringer, ikke å ha en flat mage, uttalte hun til Time Out London høsten 2013.

JORDNÆR: I dag er Kate Winslet gift med Ned Rocknroll (t.v), etter å ha lagt to havarerte ekteskap bak seg. 39-åringen er blant stjernene som har beina solid plantet på jorda, og som ikke har latt seg kue av kroppspresset i Hollywood. Til høyre stråler hun på Oscar-utdelingen i 1998, der hun var nominert for «Titanic». Foto: NTB Scanpix
JORDNÆR: I dag er Kate Winslet gift med Ned Rocknroll (t.v), etter å ha lagt to havarerte ekteskap bak seg. 39-åringen er blant stjernene som har beina solid plantet på jorda, og som ikke har latt seg kue av kroppspresset i Hollywood. Til høyre stråler hun på Oscar-utdelingen i 1998, der hun var nominert for «Titanic». Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Derfor blir de «aldri» gift