Emma Watson:

Angst for å bli eldre

Skuespiller Emma Watson forteller at nå som hun nærmer seg 30 år, har hun vært stresset og bekymret.

ÆRLIG: Hollywood-stjernen Emma Watson legger ikke skjul på at hun har følt på angst over å bli eldre, fordi hun ikke har oppfylt visse forventninger. Foto: NTB scanpix
ÆRLIG: Hollywood-stjernen Emma Watson legger ikke skjul på at hun har følt på angst over å bli eldre, fordi hun ikke har oppfylt visse forventninger. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Emma Watson (29), som er best kjent for å ha spilt karakteren Hermine Grang i «Harry Potter»-filmene, deler sine tanker om å fylle 30 år i den nyeste utgaven av britiske Vogue.

Hun forteller blant annet at hun tidligere har hatt mange forventninger til hvordan livssituasjonen hennes vil se ut når hun fyller 30 år.

Da hun fylte 29, hadde hun derimot ikke oppfylt disse forventningene. Det fikk henne til å føle seg «bekymret og stresset», forteller hun, ifølge Sky News.

- Dersom du ikke har bygget et hjem, ikke har en ektemann og ikke har et barn innen du fyller 30 år - og du i tillegg ikke er på et stabilt og sikkert sted i karrieren - så fylles man med en utrolig stor mengde angst, sier hun åpenhjertig.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Sin egen partner

Skuespilleren forteller at hun aldri har trodd at det går an å omfavne singellivet, men at hun nå har blitt mer sikker på seg selv.

- Det tok meg lang tid, men nå er jeg glad for å være singel, sier hun og tilføyer:

- Jeg kaller det for å være min egen partner.

Kvinners rettigheter

I 2014 ble Watson goodwillambassadør for FN. Det er FNs enhet for likestilling og styrking av kvinners rettigheter, UN Women, som står bak utnevnelsen.

Stjernas rolle er å jobbe for styrking av unge kvinners rettigheter og hun fikk den etter å ha deltatt i humanitært arbeid i Bangladesh og Zambia.

Watson snakker sjeldent om privatlivet sitt i offentligheten.

I et intervju med Vanity Fair, forklarte hun at det også har sin grunn.

- Jeg vil være konsekvent her. Jeg kan ikke snakke om kjæresten min i et intervju og forvente at folk ikke skal ta paparazzibilder av meg mens jeg går utenfor hjemmet mitt. Man kan ikke gjøre begge deler, sa hun til magasinet.

Vis mer

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg har både synlige og usynlige arr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer