HARDT UT: Aaron Carter kritiserer både broren sin, Nick Carter, og politiet, etter at han søndag ble arrestert. Foto: EPA/BRITTA PEDERSEN, NTB scanpix
HARDT UT: Aaron Carter kritiserer både broren sin, Nick Carter, og politiet, etter at han søndag ble arrestert. Foto: EPA/BRITTA PEDERSEN, NTB scanpix Vis mer

Aaron Carter:

Angriper politiet og broren etter arrestasjonen

Aaron Carter mener broren, Backstreet Boys-stjernen Nick Carter, burde slått på tråden.

Publisert

(Seoghør.no): Lørdag kveld ble sanger og tidligere barnestjerne Aaron Carter (29) arrestert. Politiet stoppet ham i en kontroll, og han ble arrestert for promillekjøring og besittelse av marijuana.

Problemene har stått i kø for «I Want Candy»-sangeren i mange år, og det kan virke som om denne arrestasjonen har fått det til å bikke over for stjernen.

Han skal ha nektet å gjennomføre tester for å se om han var påvirket, og ble siktet for å hindre politiets etterforskning. Kjæresten Madison Parker ble også arrestert.

Nå bryter stjernen stillheten om arrestasjonen. I et langt innlegg på Twitter går han hardt ut mot politiet, og hevder at han bare ble stoppet på grunn av stjernestatusen sin.

ARRESTERT: Politiet har frigitt dette bildet av Aaron Carter, som ble tatt kort tid etter hans arrestasjon. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Politiet har frigitt dette bildet av Aaron Carter, som ble tatt kort tid etter hans arrestasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Går til angrep

E! News er blant mediene som har omtalt saken. Carter betalte seg ut av fengsel søndag ettermiddag amerikansk tid, etter å ha betalt en kausjon på nærmere 38 000 norske kroner.

Han var da rask med å logge seg på nettet, for å fortelle sin historie av dramaet - som ble slått opp i flere store medier. På Twitter gikk han både ut mot broren, Backstreet Boys-sangeren Nick Carter (37), og lovens lange arm.

Da det ble kjent at Aaron var blitt arrestert, skrev Nick på Twitter at han elsket broren sin uansett hva. Han tilbød seg også å hjelpe. «Familie er ikke alltid enkelt, men vi er alle her for deg», skrev han blant annet.

Det setter ikke lillebroren spesielt stor pris på.

«Om mitt eget kjøtt og blod virkelig brydde seg om hvordan jeg hadde det, ville han ikke ha ringt meg direkte og hatt en samtale med meg, i steden for å rette oppmerksomhet mot seg selv på dette veldig offentlige forumet?», skrev Aaron blant annet i sin tirade.

STJERNEBRØDRE: Aaron Carter er lillebroren til Nick Carter (t.v) fra boybandet Backstreet Boys. Foto: Reuters / NTB Scanpix
STJERNEBRØDRE: Aaron Carter er lillebroren til Nick Carter (t.v) fra boybandet Backstreet Boys. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Sangeren mener at det ikke er greit at broren bruker ham som et instrument for å få oppmerksomhet mot seg selv, og beskriver det som et spark mot kroppen.

Nick, har ikke svart på brorens hardtslående kritikk direkte.

Han har derimot delt en melding fra sin kone Lauren, som ber lillebror Aaron sende henne sitt nye nummer, «siden du har endret det igjen», skriver hun.

Det er ikke bare Carter-familien som får gjennomgå i tiraden.

Deler av den er skrevet av en advokat eller talsperson, mens deler er skrevet at ham selv.

I delen skrevet av noen andre, kommer det frem at han føler seg utsatt på grunn av kjendisstatusen. Det blir også poengtert at han har en lisens for medisinsk bruk av marijuana, og at siktelsen for besittelse derfor bør droppes.

«Han føler at berømmelsen hans er grunnen til at han ble tatt, og en advokat vil bli ansatt for å ta seg av dette. Videoen viser at Aaron ikke bevegde bilen da han ble arrestert og siktet for fyllekjøring», heter det i uttalelsen.

Aaron Carter må møte i retten den 18. juli.

KJEKKAS: Aaron Carter smeltet på lik linje med broren sin ungpikehjerter verden over. De siste årene er det imidlertid problemene hans som har skapt overskrifter. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni / NTB scanpix
KJEKKAS: Aaron Carter smeltet på lik linje med broren sin ungpikehjerter verden over. De siste årene er det imidlertid problemene hans som har skapt overskrifter. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni / NTB scanpix Vis mer

Rusmisbruk

I november avslørte barnestjernen sine problemer med rusmisbruk.

I et intervju med «Oprah: Where Are They Now», forklarte Carter at foreldrenes brudd var én av årsakene til at han gikk inn i en dyp depresjon.

- Jeg elsket at familien alltid var sammen. Jeg ønsket ikke at de skulle gå fra hverandre, noe som utgjorde deler av skylda til depresjonen. For å styre unna de negative tankene, begynte jeg å feste og havnet etter hvert i mye trøbbel, sa han til talkshowdronninga, ifølge E! News, og fortsatte:

- Med alt som foregikk begynte det å minke i pengeboka. Til slutt var jeg også blakk.

I 2013 ble det også kjent at 28-åringen hadde pådratt seg en gjeld på 13 millioner kroner, for å ha unnlatt å betale skatt på midten av 2000-tallet.

- Aaron har slått seg selv konkurs, dette er i et forsøk på å gå videre med livet sitt og karrieren, fortalte en representant av Carter, Steve Honing i en uttalelse.

Problemene ga seg imidlertid ikke der. I 2012 døde søsteren, Leslie Carter, bare 25 år gammel.

VIDEO: NFF TV Vis mer Vis mer

- Vi er i dyp sorg over tapet av vår elskede søster, datter og barnebarn, Leslie Carter. Vi ber om respekt for vårt privatliv i denne vanskelige perioden, kunngjorde en talsperson på vegne av Carter-familien den gang.

LES OGSÅ: Katy Perry stråler på badeferie etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer