RASER: Jamie Lee Curtis gir mødrene skylda for livsstilen til "trio truseløs". Foto: All Over Press
RASER: Jamie Lee Curtis gir mødrene skylda for livsstilen til "trio truseløs". Foto: All Over PressVis mer

Angriper Paris' mamma

Mødrene har skylden for at det har godt åt skogen for Trio truseløs, mener tidligere sexsymbol.

SEHER.NO: Hollywood-stjerne og tidligere struttbrystet sexsymbol, Jamie Lee Curtis (48), er opprørt over mødrene til ”våre tre mest populære unge kvinner”.

Seher.no antar at ”En fisk ved navn Wanda”-stjernen, foruten Paris Hilton (26), sikter til sviresøstrene Britney Spears (25) og Lindsay Lohan (20) - den såkalte ”Trio truseløs”.

Og det er mammaen til fengselsfuglen Paris, Kathy Hilton, som for gjennomgå mest i bloggen Curtis har skrevet for for The Huffington Post.

I innlegget, som skuespillerinnen har gitt tittelen ” Mom, It's Not Right!”, referer hun blant annet til Paris’ utbrudd i retten.

”Det var en smertefull episode å se på. En ung kvinne som trygler sin mor, personen som skulle har lært henne å skille mellom rett og galt, om å hjelpe henne, om å lære henne livets regler”, skriver Curtis.

Og:

”Det var litt for sent”, fastslår hun.

Så kom referansen til de to siste unge damene, skriver Ananova.

"Den triste livsveien til de tre mest populære unge kvinnene – har endt  i fengsel, rehab og mental sykdom. Jeg håper mødrene deres urpoer seg syke og spør seg: ’Hva kunne jeg gjort annerledes?’Og vår kultur burde stille det samme spørsmålet

Jamie Lee Curtis konkluderer oppfordrende og nådeløst overfor sine omtrent jevngamle kjendisjente-mødre:

 "Wake up, mothers, and smell the denial."

LES OGSÅ: Paris-video fra cella